Hát szerezz barátokat, ez csak rajtad áll.
Van valami hobbid, valami ami érdekel? Kezdj bele és ezen keresztül mad megismerkedsz a hozzád hasonló emberekkel.
Ha érdekel valami sport, iratkozz be edzeni. Ha művészi hajlamaid vannak menj rajzszakkörre, tanfolyamra. Ott majd magától "ragadnak" a barátok.
Nekem egyáltalán nincenek olyan "hétköznapi" barátaim, akik csak úgy jöttek a semmiből. Minden barátom valamelyik érdeklődési köröm alapján találtam meg.
Lovagoltam, így sok lovas barátom lett az edzésekről. Érdekelt egy bizonyos közösség, kultúra, eljártam rendezvényekre ahol rengeteg emberrel találkoztam.
Ilyen egyszerű. :)
Az egy dolog, hogy írjátok a kérdezőnek, hogy járjon el barátkozni, de szerintem ez nem ilyen egyszerű.Ha azért mész, hogy barátkozz azt meg fogják érezni,és taszítani fogja az embereket, inkább csináld azt, amihez értesz, mondjuk egy sportot és majd "ragadnak rád" emberek, akik saját magadért fognak szeretni, mert olyan nincs hogy neked nincs meg a saját társaságod, mindenki talál olyan embereket, akikkel hasonló az érdeklődési köre.
A lényeg hogy légy természetes és menni fog hidd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!