Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az öngyilkosság megoldás lehet?

Az öngyilkosság megoldás lehet?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne a barátaimra, de nem veszik fel a telefont, nincs kivel megbeszélni a problémáimat. Úgy érzem, elárultak. A férfi, akit szeretek, átvert, csak szórakozott velem, arra kellettem neki, hogy félrelépjen. A barátnője dühét megértem, de azt nem vagyok képes feldolgozni, hogy valószínűleg ő állhat a háttérben, hogy a barátaim hirtelen mind hátat fordítottak nekem. Nem vagyok képes egyedül szembenézni ezzel. Napok óta csak az öngyilkosság jár a fejemben. Meg akarom tenni, mert úgy érzem, nem hiányoznék senkinek! Úgy látom, ez az egyetlen helyes megoldás! Vagy tévednék?

2015. szept. 24. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, hülyeség megölni magad olyan emberek miatt akik átvertek és hátata fordítottak amikor szükséged volt rájuk. Tévedtél, hogy olyanokban bíztál akikben nem kellett volna, de ezzel már mindenki szemben találta magát. Tanulj a hibádból, hogy elkerüld az ilyen helyzeteket. És ne higgyj a férfinak, ha azt mondja, szakítani fog! Ha akart volna, már megtette volna. Ha nem teszi meg azonnal, nem is fogja.
2015. szept. 24. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Elmesélek valamit:

16 voltam, rém szerelmes. Egy évig húzta az agyam, párszor volt hümhüm, de a barátnőjét nem hagyta el.

Én meg hülye voltam és szerelmes.

A barátnője végül dobta. Elkezdtünk járogatni, majd inkább a szobatarsnőmmel melegedett össze.

Én összetörtem. Barátok nem álltak mellettem.

Biztos voltam benne, hogy vége a világnak.

Eltelt kilenc év.

Nekem családom van, két szép kislányom, és egy csodás férjem.

A pasas még mindig anyuval él, alkalmi melókból tengődik, a szobatársnőm most vált el, egy év házasság után...

Tudod mit: qrvára én győztem :D

2015. szept. 24. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
#12: ez nem verseny :D
2015. szept. 24. 15:23
 14/18 anonim válasza:
41%

A barátság felesleges a mai világban, mert az emberi kapcsolatok felbomlanak. Az emberek ott szúrják hátba a másikat, ahol csak tudják.

Te csupán annyit tehetsz, hogy megvárod míg újra nyeregben vagy, és bosszút állsz az egykori barátokon. Darabokra zúzva és elpusztítva őket.

Mert az ilyen esetben csak egy célodnak kell lennie. A bosszúnak.

Ember vagy, nem pedig hordában élő majom!

2015. szept. 24. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsi csak a kérdésed olvastam el és egy szóval tudok válaszolni:nem.
2015. szept. 24. 17:04
 16/18 homo ludensz ***** válasza:

Most úgy érzed hogy semminek nincs értelme az éltedben és ez törvényszerű. Mindent arra a kapcsolatra építettél fel ami most összeomlott.

Mégis ha hiszel nekem egy csöppet, nem fogsz ártani magadnak mert azokat az emlékeket is kitörlöd amit már nem tudsz pótolni soha. Tudom hogy nagyon nehéz most de vészeld át sírva vagy dühöngve mert nem tudhatod mit hoz a holnap.

Majd valamikor belátod hogy az élet egy ajándék még ha most tehernek is éled meg. Lesz valaki akinek te leszel az álma,vágya és a mindene.Hidd el nekem.

2015. szept. 25. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:

"Lesz valaki akinek te leszel az álma,vágya és a mindene."

Ez a legrosszabb szöveg amit mondani lehet valakinek ilyen helyzetben. Egyáltalán nem biztos, hogy valaha lesz bárkije.

2015. szept. 25. 15:42
 18/18 homo ludensz ***** válasza:

Miét vagy abban olyan biztos hogy ha elél még 50 évig nem lesz senkije?

Az lenne a jó szöveg ha azt mondanám hogy kösse fel magát?

Nos,akkor biztosan nem lenne soha többé senkije.

2015. szept. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!