Mit csináljak, ha egyik barátomra se számíthatok, mindenki cserben hagy? 16/f
Figyelt kérdés
Úgy érzem senkiben se szabad megbíznom. Bárkibe helyezem bele a bizalmam, mindenki elfordul tőlem. Se barátok, se barátnő. A valóéletben és a neten egyaránt ez a helyzet.
Nem nézek ki rondán, lehet azzal van baj hogy a korombelieknél komolyabb és érettebb vagyok?
Van más aki ugyanúgy érez mint én, vagy tényleg csak el vagyok átkozva? Újabban felemészt ez az érzés. Még így is hogy a fővárosban lakok, még így se tudok hova eljárni, szóval csak neten meg suliban tudok beszélgetni másokkal.
Könyörgök hogy ne zaklassatok mindenféle negatív kommentekkel, nem vagyok kiváncsi rájuk
2015. szept. 12. 19:04
11/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van - ha másért nem is, de legalább a legevőn leszek - lehet már holnap megyek:D
Kösz a jó tanácsokat:)
2015. szept. 12. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!