Teljes zavar talán a magány miatt, ami hatással lehet a személyiségre. Mit tehetnék?
Én is eléggé így érzek, tehát meg tudom érteni amiről beszélsz. Sajnos kiutat nem nagyon tudok, max azt, ha megismerkednél valakivel, aki akármilyen módon is, de feledteti veled a magányt, és betölti a benned honoló ürességet. Esetleg egy másik megoldás lehet az, hogyha megfelelő mértékű örömöt tudnál találni a tanulnivalódban/munkádban/lakhatási körülményeidben/szabadidős tevékenységeidben. Engem pl. megválaszthatnának az egyedül mozizás és egyedül éttermezés királyának, de már megszoktam,így ez már nem zavar. TÉNYLEG! Bízom abban, hogy egyszer te is eljutsz idáig.
Ha esetleg szeretnél még mondani valamit, állok rendelkezésedre.
23f
Esetleg valami gyakorlatban alkalmazható könyvet tudtok írni ezzel kapcsolatban?
Köszi a válaszokat! Lehet csalódtam néhány emberben,de tovább kell lépni!Nem lehet ücsörögni hogy jaj besz*rok csalódtam.
Igen én is voltam már igy.Egyedül mentem kávézóba és elkezdtem a nálam 2 évvel idősebb pincérnővel (bombázó tipus nem vicc) ismerkedni:D
Beszélgettünk elég sokat meg poénkodtam vele.Nem sült ki a dologból semmi komoly pedig azért voltak rá jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!