Érzi még itt valaki magát magányosnak?
Évek óta nincs szerelem, barátok alig, akik vagy messze vannak vagy nem érnek rá velem foglalkozni, vagy szépen lassan távolodunk el egymástól...
L
Igen, én mondjuk amolyan magányos farkas típus vagyok, általában jól el tudom foglalni magam egyedül is, de néha azért érzem, hogy hiányzik valaki.
A mai modern felgyorsult világ átka, hogy a nagy rohanásban az emberek szép lassan elfeledkeznek egymásról. A legtöbben csak a pénzre, kocsira, lakásra, jó állásra, ilyesmikre hajtanak, és amíg ezeket hajszolják elfelejtenek élni. Nekem abból a szempontból szerencsém van, h anyagilag stabil lábakon állok, így nem azokat a dolgokat keresem, mint az átlagemberek, hanem inkább valami egész mást, élvezetet, boldogságot, hasznosabb célokat, valami értelmet az életembe, csak ebben a mai felszínes világban nem sok érdekeset találok, egyfajta gőgös közöny jellemző rám, és még egyenlőre nem találtam meg ami érdekel, az mindenesetre biztos, h rengeteget lendítene rajtam, ha találnék egy párt akivel egy hullámhosszon vagyunk.
Igen,néha...
Exem mellett eltűntek a haverok és azóta rendes kapcsolatra nem találtam olyat,akit szeretnék.
Hétvégénként érződik ez igazán :D
Igen. Iskolaban még nem is, de most nyaron elegge. Nehany party meg ilyenek nem sokat tudnak segiteni.
F
Így vagyok, mint te, nincs sok barátom, és akik vannak, messze laknak általában. :/
17/L
"Évek óta nincs szerelem"
Ha visszavenél a külső igényeidből,átlagos pasiknak is adnál esélyt akkor már régen lenne..Lehet lepontozni..
" átlagosnak adok, rondának és butának nem."
Milyen egy felfújt hólyag vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!