MAGÁNY - azzal a kéréssel fordulok a kedves jelenlévőkhöz, hogy aki magányosnak érzi magát vagy huzamosabb ideje van benne jelezze ezen a helyen! (nincs semmi hátsó szándék vele! ) Jól érzi-e magát így?
Írjátok oda hogy hány éves és a nemet. Esetleg röviden hogy MIÓTA, miért és jól vagy rosszul éli-e meg? )
Tehát pl: 34/ff , x ideje és jól érzi magát benne vagy szenved vagy semleges/majd lesz valahogy.
Előre is köszönöm!
"És ennek mi ertelme? Aki jol erzi magat, annak mindegy, aki szenved, meg menjen tarskeresore... 28/F 4ho keres
"
Ne keress benne értelmet! Ha figyelmesen megnézed ez egy kérdés amire válaszolhat aki akar ha van kedve. (direkt írtam hogy hátsó szándék nincs ! )
Köszönöm :)
"aki szenved, meg menjen tarskeresore... 28/F 4ho keres"
A társkereső fiatal 25 alatti egyetemista, tehát nem diplomás férfiként tökéletesen alkalmatlan társkeresésre.
20/N 8 éve. nem tudom az okát (szerintem) rendes ember voltam senkit nem bántottam meg,még is mindenki elhagyott.
Mostanra már élvezem :) Sokkal jobb hogy nincsenek elvárások,úgy élek ahogy akarok mert már senkinek sem kell megfelelnem :)
Követhetem az álmaim és senki nem mondja azt hogy nem érhetem el őket és hogy hülyeség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!