Van Debrecenben olyan leszbikus lány aki tök magányosnak érzi magát, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
Egy kor sokat segítene azért, már ha szeretnél az ittenieknek esélyt adni, egyébként meg a legfontosabbat 6. kimondta: Csak előre, keress megoldást, keress egyéb fontos/jó dolgokat, kihívásokat az életben, és előbb utóbb meg fogod találni akit keresel, hidd el.
(Úgy tűnik elég egyedül itt, de én fiú vagyok, ami mondjuk ha barátot keresel, nem negatívum ;) )
Szerintem egyszerűen csak félsz attól hogy még nem akadtál barátra, barátnőre. A 6. válaszadó tettszik.
Amúgy eben a korban én is el voltam szomorodva, hogy nem udvarol Nekem senki. De idővel ez megoldodik. nem kell sietetni a dolgokat.
Nekem a legjobb barátnőm az édesanyám lett nehéz helyzetekben. Ilyen dolgot nem kell mindenkinek kitálalni. Nem tudom milyen a kapcsolatod vele, de próbáld őt bevonni a problémáidba. vagy nem mered? A legtöbb L. lányból aki úgy érzi, hogy az. Gyönyörű szép nő lesz. Mint a rút kiskacsából amikor szép hattyúvá válik. Fogod te még a fiúkat elhessegetni. Nyugodj meg és inkább sportolj, tanulj, valami komoly elfoglaltságot keress. Minden jót kívánok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!