Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ezen az oldalon sok magányos...

Ezen az oldalon sok magányos ember van, de a való életben miért nem látok soha egyet se?

Figyelt kérdés

Jártam iskolában, jártam már sok helyen, mégis mindenkinek megvolt a társasága, akin először úgy láttam, hogy ő talán magányosabb, arról is kiderült idővel, hogy neki is megvan a maga társasága. Egy embert se láttam még, aki magányos és esetleg még depressziós is lenne emiatt.

Miért csak ezen az oldalon vannak ilyenek, való életben miért nem lehet találni, hogy esetleg még barátkozhassak is velük?

2015. aug. 25. 16:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki magányos, még nem feltétlenül veri nagy dobra. Azért nem láthatsz magányos embereket, mert nem sírnak minden egyes pillanatban magukat sajnálva. Egy magányos ember még érezheti jól magát, nem minden pillanatban tör rá ez az érzés. Attól hogy tudja, még nem uralja ez folyamatosan.
2015. szept. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!