Ezen az oldalon sok magányos ember van, de a való életben miért nem látok soha egyet se?
Jártam iskolában, jártam már sok helyen, mégis mindenkinek megvolt a társasága, akin először úgy láttam, hogy ő talán magányosabb, arról is kiderült idővel, hogy neki is megvan a maga társasága. Egy embert se láttam még, aki magányos és esetleg még depressziós is lenne emiatt.
Miért csak ezen az oldalon vannak ilyenek, való életben miért nem lehet találni, hogy esetleg még barátkozhassak is velük?
Mert kevésbé járkálnak ki. Plusz ez nincs ráírva az emberre.
Miért ilyen embereket keresel?
Magányos vagyok. Hol találkozhatnál velem? Reggel elmegyek dolgozni, aztán bent ülök az irodában, utána irány haza, max boltba megyek. Miután hazaértem, akkor pedig otthon döglök.
Egy embert nem ismerek szinte a városban, ahol perpillanat lakom.
Velem ez volt mindig, suli, haza, gép, ennyi. Hová? Kivel? Kedv nuku.
2 dolog miatt, egyrészt tényleg otthon ülnek a földalatti betonbunkerükben, másrészt a "magunkfajták" mintha láthatatlanok lennének a többi ember számára, wallflower a helyes kifejezés. De mi sokszor poénkodtunk osztálytársammal anno, hogy én mindig "stealthben" vagyok. :')
De szerintem szimplán nem volt szerencséd, engem 4 évig láthattál volna szünetekben, az iskolában.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!