Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depresszioban élek az öngyilko...

Depresszioban élek az öngyilkosságot fontolgatom hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Szoval az egész ott kezdödött hogy alapból egy zárkozott ember vagyok nem kedvelem az ember társaim.Ezért nagyon már nincsenek barátaim igaz barátom még egyse volt...Nem hiszek istenben Se semmi ilyenben.A szüleim el váltak bár ez hidegen hagy már.Nem látok értelmet az életben fel akarom adni de nem voltam-vagyok elég bátor hogy meg tegyem.

Szabad idömben verseket irok körübelül ez az egy dolog van amitöl boldog leszek napi 5-10 verset írok Föleg depressziorol és az élményeimröl..Mostmár nem látom értelmét hogy fel keljek nincs már semminek se értelme.

Nem tudom hogy mit tegyek gondolkoztam szerelmen de rá jöttem hogy senki se illik hozzám vagy én hozzá legalább is akiket ismerek.

Irok ide egy verset...

Fako lett az életem

Semmit se várok már istenem

Az életem nincs már a kezemben

A hitemet el vesztettem

Boldog szeretnék lenni

Egy társat szeretnék ennyi

Boldogan élni az életem

De ugy érzem ez lehetetlen

És ez megborzongat engem

Semminek sincs értelme

Mit kéne tennem

Hogy örömöm legyen végre?

Pár dolgott már probáltam

De mindig kudarcot vallotam

A vissza utasitástol félek

Inkább halgatok e végett

Nem rontok többet

Talán boldog lesszek csöppet.

A hangomat el folytom

s a szavaimat hanyagolom.

2015. aug. 15. 22:52
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Meg látom hogy mi hogyan lessz.Irok még ide egy verset...

Minden nap egy fájdalom

Én ezt nem vállalom

Mi értelme van igy bárminek

Unom már az egészet

Jöhetne már a végzet

Sokan boldogok

Aztán rá jönnek hogy nem azok

Sirnak mig birnak

De mindig vannak gondok

Amiket néha meg oldok

Van pár barát

Ki igazi barát

Akkor nem kell a rinya

Segitenek ök neked ha nagy a galiba

Mindig bizz bennük

Hiszök az egyetlenek kik fontosak nekünk

Akik meg értenek

És nem a pénzre mennek

Nekem ilyen nincs

Ez lenne nekem a kincs.

2015. aug. 26. 00:36
 32/34 anonim válasza:
Szia! Nem felejtkeztem meg Rólad. Hogy érzed magad? Nagyon is tetszett a másik versed is, érdekes a megfogalmazása, főleg az utolsó két sor, a maga játékossága a szavaknak. A saját életedben, kérlek, ne legyen kincs, ami nincs, az legyen ami van, mert magad is egy kincs vagy, egy csiszolatlan gyémánt. Folytasd azt az utat amit most kezdtél el, mert már a kifelé vezető úton vagy abból a gödörből. Bízom Benned, mert tudom, hogy már felálltál, csak indulj el szépen, lassan, mert "Lassú víz, partot mos", szokták mondani. Nemsokára kezdődik az iskola, így hát sikeres és sok baráttal teli tanévet kívánok Neked, érezd jól magad, ne feledd amikről beszélgettünk, és néha azért írj, én itt leszek. :-)
2015. aug. 29. 02:28
 33/34 anonim ***** válasza:

"Akik meg értenek

És nem a pénzre mennek "

De ennek oda vissza alapon kell működnie. Ha van bátorságod, nekem írhatsz privit.

2015. aug. 29. 09:29
 34/34 A kérdező kommentje:
megtette
2017. júl. 18. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!