Depresszioban élek az öngyilkosságot fontolgatom hogyan oldjam meg?
Szoval az egész ott kezdödött hogy alapból egy zárkozott ember vagyok nem kedvelem az ember társaim.Ezért nagyon már nincsenek barátaim igaz barátom még egyse volt...Nem hiszek istenben Se semmi ilyenben.A szüleim el váltak bár ez hidegen hagy már.Nem látok értelmet az életben fel akarom adni de nem voltam-vagyok elég bátor hogy meg tegyem.
Szabad idömben verseket irok körübelül ez az egy dolog van amitöl boldog leszek napi 5-10 verset írok Föleg depressziorol és az élményeimröl..Mostmár nem látom értelmét hogy fel keljek nincs már semminek se értelme.
Nem tudom hogy mit tegyek gondolkoztam szerelmen de rá jöttem hogy senki se illik hozzám vagy én hozzá legalább is akiket ismerek.
Irok ide egy verset...
Fako lett az életem
Semmit se várok már istenem
Az életem nincs már a kezemben
A hitemet el vesztettem
Boldog szeretnék lenni
Egy társat szeretnék ennyi
Boldogan élni az életem
De ugy érzem ez lehetetlen
És ez megborzongat engem
Semminek sincs értelme
Mit kéne tennem
Hogy örömöm legyen végre?
Pár dolgott már probáltam
De mindig kudarcot vallotam
A vissza utasitástol félek
Inkább halgatok e végett
Nem rontok többet
Talán boldog lesszek csöppet.
A hangomat el folytom
s a szavaimat hanyagolom.
ért mostanában valami nagy sokk?
történt veled valami?
ha nem akkor SZEDD ÖSSZE MAGAD!!!
MERT KAPSZ AZ ÉLETTŐL EGY AKKORA POFONT, AKKOR FOGOD
MEGTUDNI HOGY MILYEN JÓ IS VOLT RÉGEN MIKO NEM VOLT ILYEN PROBLÉMÁM (tapasztalat)
Nem is gondolnád mennyien keresik még rajtad kívül a választ..szinte minden ember. Miért élek? Mi értelme? Csak egy porszem vagyok a sivatagban,. semmi értelme az életemnek..ezen mindenki átesik hidd el.
Csak van akinek bizonyos okokból nehezebb.
Ha már felismerted,hogy javítani akarsz ,jobbá akarod tenni az életed,(bár én inkább úgy mondanám,hogy találni elfoglaltságot,barátokat,olyat ami leköt,és szívesen csinálsz... )Én is zárkózott voltam világ életemben, nem szeretem az embereket, most állatokkal foglalkozom, nő létemre elkezdtem boxolni,nagyon szeretem, emberek között vagy/mert muszáj még ha herótod is van tőle,én is szinte bele erőszakoltam magam/ha már érdekel valami sport-bármi- már sokat segíthet hidd el. Egy dolgot ne felejts el_ Nincs lehetetlen! Ha te írni akarsz írjál, esetleg színészkedni,tedd azt! bármit elérhetsz csak akarnod kell! Szüleid vannak? támogatnak? Nyiss feléjük,őszintén mondj el nekik mindent.
Még ha nehéz is. Én a helyi pszichológushoz jártam be- nem mint beteg-de még így is nagyon élveztem,sok felnőtt,gyerek volt és mindenki elmondhatta problémáját. hiszen egyesek ugyan olyan zavarral szenvedtek mint a másik. Látták,hogy nincsenek egyedül a problémájukkal.
Ha gondolod nekem is írhatsz,levelezhetünk,beszélgethetünk.... csak kezd el valahol...
Egy dolgot tanácsolnék még...kezdj el szép lassan pozitív irányba hajló versikéket írni,,a depit felejtsd el.
Kicsit átköltöttem a versikédet:) csak hogy értsd miről beszélek!:)
Fakó volt az életem
De segítettél Istenem
Az életem mától az én kezemben
Boldog leszek hiszem,érzem!
Egy társsal,békességben
Boldogan élem az életem
Nehéz lesz ,de megteszem!
Már nem borzongat meg a világ
Az értelmét lassan visszanyeri
Mit kéne tennem még nem tudom
De erős leszek,VÁLLALOM!
Pár dolgot már próbáltam
De a földről én mindig felálltam
A visszautasítástól félek
De ha hallgatok azzal mit érek?
Nem csüggedek többet
Érzem a boldogság szép lassan körbevesz
A hangomat én többet el nem fojtom
szavaimat felvállalom!
Meg probálok többet mosolyogni fel veszek egy állarcot...
Istenben pedig soha sem fogok hinni mert értelmetlen...
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!