Hogyan változtathatnék?
Figyelt kérdés
Se barátom, társasági életem 0, barátaim mindig a párjukkal terveznek programot.Kezdem feladni a reményt hogy valaha is olyan életem lesz mint amit terveztem.Én teszek a dolgokért nem csak álmodozok de valahogy sose jön össze :(2015. aug. 12. 14:35
1/2 anonim válasza:
Én is így vagyok.Nem nagyon tudsz mit csinálni mert úgysem fognak elfogadni.Hiába akarsz barátkozni ha ők nem keresnek soha.Én is megpróbáltam de belefáradtam abba hogy engem senki nem keres.Szóval annyit tudsz tenni hogy megpróbálod de egy idő urán várd meg hogy ők keressenek.Ha nem keresnek hagyd abba,mert semmire sem fog vezetni.Viszont azt is mérd fel hogy csak csicskásként van rád szükségük vagy tényleg barátkozni akarnak veled.Viszont ha nem akarnak és nem keresnek,akkor kár erőlködni,mert vért izzadhatsz akkor sem fognak elfogadni.Tudom milyen érzés mivel én is ugyanabban a cipőben járok.Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
A változás szerintem először is fejben dől el. Miben szeretnél változni, és miért? először is próbáld magadat rendbe szedni, hogy magadnak megfelelj, hisz egész életedben saját magad társaságában leszel. ha ezt már elérted fél siker, egy életvidám, boldog emberrel bárki szívesebben ismerkedik .. :)
ha gondolod, privát üzenetben is állok segítségedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!