Hogyan változtathatnék?
Szerintem ez csak kezdetben nehéz. Miután túltetted magad a kezdeti gátlásokon, és több alkalommal rábírod magad erre, ez sokkal könnyebben fog menni. Hasonlóan zárkózott vagyok, és nehezen bírtam rá magam erre, de a barátaim meghallgattak és ma már sokkal természetesebben veszem a dolgot.
17/f
Ha nem akarod elmondani, akkor ne mond el. Mondjuk én 22/f vagyok, de az én efféle dolgaimról sem tudnak itthon, sőt ezt teljesen megtartottam magamnak, még a legjobb barátom sem tud róla. Gondolom azért anyagilag vagy annyira független, hogy pár ezer forintról ne kelljen beszámolnod. Ha nem akkor szülinapi, karácsonyi pénzből menj el pszichológushoz. Nem kell mindent megbeszélni otthon. Ahogy írtam én sem mondtam el, pedig édesanyámnak simán el ehetne, megértené, mindenben támogatna, de ezt megtartom magamnak, majd egyszer talán beszámolok róla neki, de amíg tart a "dolog" addig biztos, hogy nem.
Menj el és próbáld meg megoldani a problémáidat. :D Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!