Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tanácsot szeretnék kérni,...

Tanácsot szeretnék kérni, mert nem tudom, hogy mi tévő legyek. Hogy változtathatnék a helyzetemen?

Figyelt kérdés

Elmúltam 23 éves és soha nem volt senkim.Volt néhány lány,akinek tetszettem,de ők tipikus r1b@ncok voltak.Volt barátjuk,közben a haverjaimat leszopták és ezzel párhuzamosan érdeklődtek irántam.Mondhatom k*rv@ jó érzés.Aki szerelmes volt belém az egy másik srácnak adta a szüzességét és csodálkozott,hogy utána semmit sem akartam tőle.

Később volt még egy lány,akinel barátja volt és úgy vallott szerelmet.Végül ez a lány is becsapott és lecserélt másra,miközben ő koslatott utánam.

De igazából nem mertem egyiket sem közel engedni,mert mindig is szegények voltunk.Korábban 38 négyzetméteren laktunk 4-en.Most a nagyanyám kanapéján lakom.A szüleim tele vannak adóssággal,amit nekem kell törlesztenem,annak ellenére,hogy a fizetésem felét hazaadom nekik.A munkám jól fizet,de utálom és hiába keresek jól,mert jövőm így nem lesz.

Nagyjából az egész életem egy szar és semmi értelme.Amit megérdemelnék,azt nem kapom meg.

Hogy lehetne jobb az életem és hogy lehetnék végre boldog?

2014. febr. 12. 11:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Na már most. Az én tanácsom a következő.

Jól fizető munkád van, amiből semmit nem élvezhetsz, mert a felét hazaadod, a többiből meg fizeted apádék hitelét.

Költözz el egy garzonba ehelyett, és légy önálló. Ne engedd hogy kizsigereljenek.

A kapcsolati problémákról meg annyit, ha egy r--c akar valamit használd ki a lehetőséget ha mást nem egy éjszakára, ettől a nemi életed is helyre áll kicsit. Szedd össze magad, légy te felelős az életedért, te irányítsd a sorsod, és meglátod hamarosan tartós kapcsolatod is lesz.

2014. febr. 12. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen en is az elso valaszadora szavazok. De ha annyira fontosak neked a szuleid meg tudod oket tamogatni ha nem is veluk laksz , tehat a veluk vali kapcsolatot nem kotelezo elhanyagolgni. Meg annyi h ha nem szimpi neked az egyejszakas baratno akkor annyit tudok mondani h jarkalj olyan helyekre ahol viszknylag normalis lanyok vannak nem a ribik.. Mindig legyel kezdemenyezo a lanyoknal de nem eroszakos . Szoval ne a legribisebb discoba menj vagy ilyesmi.
2014. febr. 12. 12:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem lenne kegyetlenség a részemről?Apám a belét kidolgozza és 2 munkahelye van,de az egyik csak szezonális.Anyámnak egy munkája van,de nem töri össze magát,hogy valami mellékest keressen.Már 1 szakmát szerzett,de semmit nem keresett vele.Elkezdett valami iskolát,ahol megbukott,aztán egy másikat is és szerintem ott is meg fog bukni.Fogalmam sincs,hogy mit kezdjek vele,de a jelen helyzetben csak azt a jövőképet látom,hogy magával ránt és az egész jövőmnek annyi.Mit tegyek,hogy észhez térjen?
2014. febr. 12. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Koltozz el es kozold veluk h ne te tartas el oket nem a gyerkeid, neked is jar a sajat eleted es nem igy akarsz megoregedni.
2014. febr. 12. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:

milyen munka az ami jol fizet?

én is olyat akarok

2014. febr. 12. 19:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Gépész technikus vagyok.4 ember munkáját végzem napi 10 órában és néha még hétvégén is,szóval megdolgozom a pénzemért.
2014. febr. 12. 20:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem hiszem,hogy ott hagyom őket,d megpróbálok hatni rájuk.Nincs szívem így itt hagyni őket,elvégre felneveltek.
2014. febr. 12. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen en is igy vagyok vele pont azert irtam elso valaszomban h ha elkoltozol meg tudod oket tamogatni nem kell megszuntetni a kapcsolatot veluk.
2014. febr. 12. 22:14
 9/14 anonim ***** válasza:

akkor villámgyorsan költött el onnan

napi 10 óra meló és még az otthoni gondokkal is foglalkozni kell

nem is tudom hogy bírod eddig

2014. febr. 13. 11:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Minimum 10 óra,mert volt már rá példa,hogy 12-13 órát dolgoztam.

Ha elköltözök,akkor nem tudok segíteni nekik.

Sok mindent kibírtam már.A gyerekkorom egy rakás szar volt.Állandóan terrorizált valaki,vagy megvert és a környezetemben szinte mindenki úgy kezelt,mintha képtelen lennék bármire is.

Egyszer megpróbáltam az öngyilkosságot is,szóval túlzás,hogy kibírtam.

2014. febr. 14. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!