Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek hallgatag, és hogy kedveljenek az emberek? 18L

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta ezzel a problémával küzdök: nem tudok beszélgetést kezdeményezni, és hozzá se tudok szólni más témákhoz. Ahogy észrevettem, az embereket zavarja ez a dolog, engem is. Minden új közösségbe olyan benyomást kltek magamról, ami később visszahat rám (elkezdenek csúfságolni velem stb). Sokan megkérdezték, hogy miért vagyok hallgatag, erre én azt feleltem, hogy nem tudom.

Közösségekbe se tudok beilleszkedni. Ha már 3-an vagyunk valahol, nem tudom, hogy miről beszéljek. Idegenekkel se nagyon tudok beszélgetni. Van 3 barátom, akik előtt meg tudok nyilni, mert megbizom bennük. Velük akármiről tudok beszélgetni

2015. aug. 11. 11:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nyugodj meg nekem is ugyan ez a problémám én pl. nagyon szeretnék egy kapcsolatot egy hozzám illő lánnyal csak a a baj hogy tehát nem akarom elutasítani de még is úgy tűnik hogy elutasítom ezért nem is jön össze mikor lett volna a legnagyobb esélyem szinte ott lebegett előttem akkor is lány 1 év után megunta mivel egyszerűen nem mertem a szemébe nézni és kimondani hogy szeretem de ez már csak ilyen:D
2015. aug. 18. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem van baratom es nagyon jol megvagyok vele. A masik ket szemely lany, az egyiket kiskorom ota ismerem, a masik nagyon reg osztalytarsam volt. A legjobban a baratomnak tudok megnyilni, majd a kiskoru baratnomnek, majd a volt osztalytarsamnak
2015. aug. 18. 19:40
 13/13 anonim válasza:
Nekem is vannak olyan barátok akikkel őszintén tudok beszélni csak az a baj hogy egyik se közeli lakos mivel né egy elég eldugott faluba lakuk így a közlekedés is nehéz más részt azért az távolság ezért én így beszélgetni maximum telefon vagy gép szóval nálam ez is a baj:D
2015. aug. 18. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!