Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek hallgatag, és hogy kedveljenek az emberek? 18L

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta ezzel a problémával küzdök: nem tudok beszélgetést kezdeményezni, és hozzá se tudok szólni más témákhoz. Ahogy észrevettem, az embereket zavarja ez a dolog, engem is. Minden új közösségbe olyan benyomást kltek magamról, ami később visszahat rám (elkezdenek csúfságolni velem stb). Sokan megkérdezték, hogy miért vagyok hallgatag, erre én azt feleltem, hogy nem tudom.

Közösségekbe se tudok beilleszkedni. Ha már 3-an vagyunk valahol, nem tudom, hogy miről beszéljek. Idegenekkel se nagyon tudok beszélgetni. Van 3 barátom, akik előtt meg tudok nyilni, mert megbizom bennük. Velük akármiről tudok beszélgetni

2015. aug. 11. 11:37
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nem érdemes a személyiségeden változtatni, a legjobbat azzal teszed, ha megismered magad, és elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy.

Kezdetnek itt ez a teszt: [link]

Töltsd ki, és olvasd el a leírást, vesd össze magaddal. Hidd el, többet fogsz ettől fejlődni, mintha erőltetnéd az extrovertáltságot, ami nem vagy.

2015. aug. 11. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Olvass sokat, nézz tartalmas filmeket, járj színházba... és akkor lesz témád.

Ha van témád, és hozzá tudsz szólni a beszélgetésekhez, akkor nem leszel gátlásos (szerintem).

Egyébként meg olyan kifejezés, hogy "csúfságolni", nem létezik... Gondolom, azt akartad írni, hogy "csúfolódni", nem?

2015. aug. 11. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
1köszi a tesztet. ENTJ jött ki :)
2015. aug. 11. 12:26
 4/13 anonim válasza:
Nincs mit :) Jó kis teszt, én is sokat megtudtam belőle magamról. Introvertált vagyok, akár csak a kérdező, egészen pontosan INTP.
2015. aug. 11. 13:23
 5/13 anonim válasza:
Itt elsődlegesen az önbizalom, másokban való bizalom mértékével van a baj (persze a kettő összefügg). Próbáld önmagad elfogadása és megváltoztatása miatt manipulálni a személyiségedet, esetleg a külsődet, igyekezz arra, hogy kisebb érzelmi reakcióval reagálj mások véleményére (de elemezd racionálisan, nyilván nem jó, ha nem foglalkozol mások véleményével annyira, hogy nem tudod belátni az esetleges igazságot/helyességet).
2015. aug. 11. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Két éve kezdtem el légzésgyakorlatot, és már a harmadik hónapban 180 fokot fordult körülöttem a világ. Kitisztult elmém, és már a szerencse sem kerül el!

Ajánlom neked is, priviben adok bővebb tájékoztatót.

2015. aug. 11. 16:09
 7/13 anonim válasza:
Hát az élethez tényleg nem árt a légzés.
2015. aug. 11. 16:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a tesztet! :)
2015. aug. 12. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
valahogy így vagyok én is ha szeretnél írj
2015. aug. 12. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó társaságokba mész nagy eséllyel. Inkább örülj annak, hogy visszafogott, okos és természetes vagy, sok rendes pasinak van már elege az instagramos, askfm-es pletykagép, plázajáró, üresfejű ri.bancokból. Majd találsz egy neked való társat, vagy ő talál meg téged, és akkor boldogok lesztek együtt. Én sokáig éltem magányosan, alig voltak barátaim, de idővel rátaláltam a hozzám illő emberekre, rajtuk keresztül még hasonlóra, akikkel nagyon jól kijöttem, magabiztosabb lettem, aztán már bármilyen (normális) társaságba sodródtam, fel tudtam kelteni az emberek érdeklődését, és jól éreztem magam.

Akik pedig hülyék voltak, azokkal nem foglalkoztam sose, nem adtam a véleményükre, nem akartam megfelelni nekik.

2015. aug. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!