Hogyan lehet ebből a dologból kitörni?
Nem tudok kommunikálni az emberekkel, beszélgetni, mert mindenki azzal jön, hogy nincs közös téma, különbözőek vagyunk, nincs miről beszélni. És így már kimenni se hajlandóak velem csinálni valamit.
Közös témám az nem tudom kivel lehetne, amiről lehetne beszélgetni folyamatosan. Két téma van amivel foglalkozok, de azok meg senkit nem érdekelnek, egyikről beszélgetni se nagyon lehet.
Miért kell ennyire a közös téma valakivel ahhoz, hogy hajlandó legyen kijönni velem, hogy csináljunk valamit?
Régebben az emberek csak élőben tudtak kommunikálni, szóval ez már többezer éve tök alap dolog az embereknél, a legalapabb dolog, hogy kommunikálnak velem, és nekem meg ez nem adatik meg. És ez kicsit ijesztő és elszomorító.
Mi az a két dolog, ami érdekel?
Sok mindenről lehet beszélgetni.. persze kell egy-két közös téma, de ha más érdekel valakit legalább lehet újat tanulni.
Ez igaz.. de azért valami jó, ha van, amit mindketten szerettek. Meg egyébként szerintem a személyiség is számít. A hasonlóak jobban kijönnek egymással.
4-es : De jó, hogy ilyen haverjaid vannak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!