Jónás a Pap kérdése:
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok. Rossz a közérzetem is. Van egy lany akivel személyesen nem szoktam talakozni meg nem is találkoztam vele. 25 km re lakik tőlem. Keves ideje ismerem de nagyon sokat szoktunk besz fb-on. Sajnos van barátja. En szeretem őt de o errol mit sem tud... Felek neki bevallani mert akkor meg barátok se lehetnenk. En nem tudom h o mit érez / gondol rólam. De én azok elenere hogy meg személyesen nm találkoztunk szerelmes vagyok belé. Nm lépett fel fb-ra nm Tom miota es nagyon rosszul érzem magam emiatt. Ti mit tennetek??2015. júl. 20. 22:49
1/4 anonim válasza:
Úgy kb. mióta? Pár napja vagy két hete?
Több oka lehet, de attól is függ mióta nem beszéltetek. Ha kicsit régebb óta, akkor nem hiszem, hogy érdekled.
Nem tennék semmit, tudomásul venném. Meg én mondjuk próbálnék nem beleszeretni olyanba, akinek van valakije. Ha ez nem jönne össze, inkább kerülném, minthogy szétszedjem őket. Volt már ilyen bizony, csak hogy nem tudtam, hogy van párja.
Ha komolyabbat akarna tőled, akkor minden pillanatot megragadna, hogy beszéljen veled. Bocsi :(
2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol kb 1 napot nm beszéltünk. Most lépett fel facera. Meg nm én dontom el h kibe szeretek bele :/
2015. júl. 21. 00:27
3/4 anonim válasza:
Először is tanulj már meg rendesen írni, az nEm és nem pedig "nm".
Másodsorban ha van barátja, akkor iknább felejtsd el és ne vergődj már, ha 1 rohadt napig más dolga is van, mint téged abajgatni online. Plána ha soha nem is találkoztatok, nem is is ismered igazán...
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! En azért írom a NEM-et nm ként mert nkm így kényelmesebb. Nem kotozkodest hanem tanácsot kértem. De azert köszönöm szépen! ;)
2015. júl. 21. 13:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!