21/28 anonim válasza:
Nekem az a bajom hogy nincs kinek kimutatni,aki volt az csak játszadozott az érzéseimmel.
22/28 anonim válasza:
22:11
Pontosan errõl szól a szeretethiány.
23/28 anonim válasza:
Jobban szeretem ha tibcsinek hivnak. ;)
25/28 Reedge válasza:
Nekem is az van. Talán velem van a baj, de a szüleimet és gyerekkori barátaimat leszámítva rendkívüli módon hiányzik az a fajta szeretet, melyet a páromtól kaphatnék. Van az a lány, akit kb. 13 éve ismerek, jártam is vele. Ő valahogy azóta is más, mint a többiek, olyannak fogatuk el egymást, amilyenek vagyunk. Azóta senki sem volt még képes pótolni azt az érzést, amikor egymás közelébe kerülünk. Tavaly is összejöttünk egy nyár erejéig, szakítás lényegében azóta sem volt. Elég bonyolult a dolog, mert oly sok mindenben passzolunk egymáshoz, hogy akár együtt is éljünk és gyerekeink legyenek... Csupán néhány apró oka van annak, hogy fizikailag nem lehetünk együtt, ezek roppantul kikészítenek, mert hiába, a távkapcsolat működésképtelen (a távkapcsolatot értsd úgy, hogy egy tenger választ el, én több -pl. egészségügyi- okból nem mehetek utána, ő meg csupán anyagi okokból nem tud haza jönni, gyereket pedig még nem akar). Talán bennem van a hiba, hogy úgy gondolom, nem tudnék közel a 30-hoz új kapcsolatot létrehozni, ami legalább olyan mélyen gyökeredző, mint amilyen ez lehetne, ha nem sodor a sors így szét minket. És a durva az, hogy más területen, nem lánnyal, hanem egy igaz barátommal is megtörtént ez, kisgyerek korom óta azt sem tudom kiheverni :( Persze most ez a helyzet, remélem azért úgy alakulnak a dolgok, hogy jóra forduljon minden és minden hozzám hasonlónak ezt kívánom! :)
26/28 anonim válasza:
Sose szeretett senki szóval ja, van egy kicsi.:)
27/28 anonim válasza:
Ide szinte mindenki tudna írni, vagy nagyon sokan. Minden ember életében lehet ilyen korszak amikor elmagányosodik kicsit. Meg sokan már gyerek/fiatalkorban átmentek valami traumán, szülő meghalt, elváltak, állandó otthoni üvöltözés, nem kapta meg az érzelmi biztonságot még otthon sem... És aki ebben nő fel, az még egy nagy családban is tudja érezni a szeretet hiányát. Szóval ez alapján azt hiszem nagyon ritka kincs ha valaki úgy nő fel hogy rendezettek a körülmények, normálisak a szülők-rokonok.. :(
28/28 A kérdező kommentje:
sajnos igazad van:( De az is rosszabb lehet, ha valaki testvér nélkül nő fel, s nagyon szeret társaságban lenni, amolyan társaságfüggő... de az nem jó szó... nehezebben megy oda új emberekhez, s amikor épp senki nem ér rá, akkor nagyon magányos tud lenni s szeretethiány is felléphet :( de magány ellen az is segíthet, ha valaki beszél vele, így ha valaki óhajtja, nekem nyugodtan írhat, általában naponta elég gyakran feljövök s aki ír annak visszaírok!
2015. júl. 27. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!