11/28 anonim válasza:
Én is, pár barátom volt régen akivel jó volt, de már 10 éve nincs senki aki örömöt adna vagy én adnék, a csajok elkerülnek, a közeli ismerősök csak felszínesen viszonyulnak hozzám. Néha ha van vmi összejövetel van akivel jól elbeszélgetek, fiúkkal, nőkkel sosem.
12/28 opened paradise válasza:
Igen,de most nem is kéne,mert az csak pillanatnyi lenne. Inkább,hogy legyen valakire esély,aki miatt ez állandó.
15/28 anonim válasza:
Lehetne egy csoport a szeretethiányosoknak és akkor ott mindenki tudna beszélgetni egymással és még barátságok is kialakulnának.:D
16/28 anonim válasza:
Azt hiszem, 38 éves koromra kipusztult belőlem a szeretetvágy (vagy inkább kiölték belőlem). Már a szexre vagy csak az érintésre sem vágyom.
17/28 anonim válasza:
nekem most nincs. Viszont a kérdés nagyon érdekes. Tavaly a nyári gyakorlatomon egy drogambulancián dolgoztam, ahol a napi rutin része volt, hogy oleléssel kezdtuk, és fejeztuk be a napot. Óriási volt. Teljesen más, mint egy "hagyományos" munkahelyen! :) Valahol hallottam is, hogy minden embernek napi 7 olelésre van szuksége! :)
18/28 anonim válasza:
Abból az ölelésből egyet sem kapok napi szinten se. Elég rossz arány az enyém.
19/28 anonim válasza:
Sajnos én sem kapok napi 7-et..
Jó ha heti 1-2x kapok mikor találkozom barátnőmmel.
Pedig annyira vágyom a szeretetre.
23/L
20/28 anonim válasza:
Egyszer Rubint Réka azt mondta, hogy a fákat szokta ölelgetni, mert azt érzi,hogy energiát ad a fa.Kipróbáltam és valóban én is azt éreztem.Addig öleltem a fatörzsét,amig jólesett és közben nagy levegõ ki és be.Komolyan feltöltõdtem,néha ha a erdõben járok meg szoktam ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!