Hogyan tudnék barátot szerezni?
Nem volt normális kapcsolatom, abból is csak 2 és egyik se tartott 1 hónapnál tovább. Nem vagyok nagyon oda a tömegért, nyáron most ki se mozdultam, általában csak itthon gépezek, de unalmas és kezdem egyedül érezni magam. Mivel szinte soha nem megyek el sehova egyedül (hívni meg már nincs ki, megszakadt a kapcsolatom minden ismerősömmel szinte) fogalmam sincs, hogy kellene ezt elkezdeni. Lehet rám azt mondani, hogy emberekhez hülye vagyok, nem tagadom. Ezért kérnék valami tanácsot.
16/L
Őszíntén? mert egy ember miatt AKIT SZERETTEM eldobtam mindenemet csak azért, hogy aztán pofára ejtsen!
2 ismerősöm van akik még meghallgatnak, de ők is elutaztak.
Az egyetlen dolog amit szoktam csinálni és érdekel az megáll a LOL-ba, de ha bárki ott megtudja, hogy lány vagyok akkor kinézik, hogy béna vagyok, vagy csak le nem szállnak rólam, míg végül teljesen fel nem idegesítenek és azt MINDIG én bánom meg, ha mások hülyesége miatt ideges leszek.
Sorrendet betartva, pontokba szedve:
-Egy ember miatt, gondolom a volt fiud miatt elhanyagoltad a barátaidat. Ebből annyi a tanulság, hogy ugyan annyi idot kell szentelni a barátokra mint a szerelemre. Itt az is igaz, hogy az igazi barátok ezert nem hagynak el. (ha tévedtem az okkal kapcsolatban akkor elnézést).
-van két barátod akik elutaztak. De visszajönnek. Addig meg bírd ki azt az 1-2 hetet.
-Csak a LoL az amit szeretsz, ez a hobbid. Jómagam gamer es animes vagyok, es ez a két tulajdonság általában nem teszi népszerűvé az embert. Mind a két "tulajdonság" (jobb szo most nem jut az eszembe) elítélendő a korunk népszerűbb es/vagy többségben levo emberei szemében.
Mindazonáltal: A fent emlitettek ellenére vannak barátaim, haverjaim. Vajon miert? Mert megbizom bennük es ok is bennem, számíthatunk egymásra, semmi miatt nem ítéljük el a másikat, stb.
Neked miert nincsenek barátaid? Nincs semilyen kizáró ok amiert ne lehetnének. Csak szerezz néhányat.
Egy korábbi válaszoló.
A kérdező nem normális és csak hisztizni tud meg örjöngeni
mintha mást a világon nem ejtettek volna pofára csak őtet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!