Ez igaz? Hogyha valaki görcsösen akar/szeretne barátot szerezni akkor az nem valósul meg?
Azt kell tenned, hogy amíg vársz, elolvasol néhány könyvet a szeretetről ebben a sorrendben. Mire a végére érsz, és megérted a leírtakat, megtanulsz szeretetet adni, elfogadni, és indulhatsz barátkozni.
Buscaglia: A szeretet
Fromm: A szeretet művészete
Lauster: Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről
Igaz,de tényleg minden másra is.
Én érettségi után barátok nélkül maradtam,annyira akartam vkinek a jó barátja lenni a gimiben,hogy nem jött össze sehogy sem.
Aztán érettségi után,alig kerestek. Próbáltam neten barátkozni,de csak netes barátaim lettek.
Aztán nyár végén kb feladtam,hogy nekem lesznek barátaim úgy voltam vele,majd jönnek azok maguktól.Hát így is lett, októberbe be kerültem egy meló helyre,ahol sok emberrel ismerkedtem meg.Aztán az egyik csajszival annyira jó viszonyban lettem,hogy máig legjobb barátnők vagyunk :)
Az elején nem gondoltam volna,hogy barátnők leszünk,nem még legjobb bnők :D
Szépen lassan alakult mindent magától.
Érdekes az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!