Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez igaz? Hogyha valaki görcsös...

Ez igaz? Hogyha valaki görcsösen akar/szeretne barátot szerezni akkor az nem valósul meg?

Figyelt kérdés

2014. júl. 21. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de ez másra is igaz..
2014. júl. 21. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert ilyenkor az ember akaratlanul is azt mutatja a külvilág felé hogy nagyon de nagyon akarja, ez pedig a másik félnek rémisztő lehet. A legjobb a barátkozásban, ha spontán jön.
2014. júl. 21. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Jah, én is így tapasztaltam.
2014. júl. 21. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás, hogy ha el akarod kapni a pillangót, az elszáll, és minél jobban akarod, annál inkább; de ha csendben leülsz, egyszer csak a kezedre száll.
2014. júl. 21. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Így van, nekem azok lettek a legjob barátaim akikről nem is gondoltam volna :)
2014. júl. 21. 16:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne tennem?
2014. júl. 21. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen legyél önmagad,legyél barátságos másokkal,és biztos lesznek barátaid.
2014. júl. 21. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt kell tenned, hogy amíg vársz, elolvasol néhány könyvet a szeretetről ebben a sorrendben. Mire a végére érsz, és megérted a leírtakat, megtanulsz szeretetet adni, elfogadni, és indulhatsz barátkozni.

Buscaglia: A szeretet

Fromm: A szeretet művészete

Lauster: Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről

2014. júl. 22. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Igaz,de tényleg minden másra is.

Én érettségi után barátok nélkül maradtam,annyira akartam vkinek a jó barátja lenni a gimiben,hogy nem jött össze sehogy sem.

Aztán érettségi után,alig kerestek. Próbáltam neten barátkozni,de csak netes barátaim lettek.

Aztán nyár végén kb feladtam,hogy nekem lesznek barátaim úgy voltam vele,majd jönnek azok maguktól.Hát így is lett, októberbe be kerültem egy meló helyre,ahol sok emberrel ismerkedtem meg.Aztán az egyik csajszival annyira jó viszonyban lettem,hogy máig legjobb barátnők vagyunk :)

Az elején nem gondoltam volna,hogy barátnők leszünk,nem még legjobb bnők :D

Szépen lassan alakult mindent magától.

Érdekes az élet :)

2014. júl. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!