Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen tanácstalan vagyok...

Teljesen tanácstalan vagyok nem tudom/tudtam, hogy kihez fordulhatnék?!

Figyelt kérdés
Ma megtaláltam egy levelet amit anyósom (56 éves) folytatott egy 30 éves sráccal! Penteken találkoznak egy helyen ahol szexelni is fognak tehát megcsalja apósomat, bár nem egyszer lépett már félre de akkor még nem ismertem később mesélte a férjem. Most, hogy tudom mire készül így nem tudom mit tegyek. Mondjam meg a férjemnek, hogy mit akar az anyja vagy hallgassak minderől?? :( Közbe 35.5 hetes kismama vagyok a stressz sem hiányzik. Mi tévő legyek?
2015. júl. 15. 21:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én csak azért gondoltam, mert "éhes disznó makkal álmodik!"

A megcsalásról, hüségről viszont az a véleményem, hogy amíg velem jól érzi magát, addíg nem megy máshoz. Ha viszont máshoz megy akkor nem benne, hanem bennem van a hiba!

Tehát, ha Te nem akarsz semmit, akkor miért feszegeted a kérdést?

2015. júl. 15. 22:58
 22/25 A kérdező kommentje:
milyen kérdést feszengetek??? ha a te kérdésedre gondolsz szimplán csak felháborodtam hogy egy normális férfi hogy tehet fel ilyen kérdést egy várandós nőnek?!
2015. júl. 16. 00:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Be is figyelj az ilyenekre kerdezo.
2015. júl. 16. 16:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha sértőt, vagy irritálót mondtam volna, kérlek bocsáss meg nekem! Nem volt szándékom sértegetni, csupán egy lehetőséget kínáltam fel a problémáid megoldására.
2015. júl. 16. 17:01
 25/25 A kérdező kommentje:
mert ez a megoldás, hogy ha anyósom megcsalja apósomat én meg csaljam meg a szerelmem és akkor nem hullik szét a család?????
2015. júl. 16. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!