Teljesen tanácstalan vagyok nem tudom/tudtam, hogy kihez fordulhatnék?!
Figyelt kérdés
Ma megtaláltam egy levelet amit anyósom (56 éves) folytatott egy 30 éves sráccal! Penteken találkoznak egy helyen ahol szexelni is fognak tehát megcsalja apósomat, bár nem egyszer lépett már félre de akkor még nem ismertem később mesélte a férjem. Most, hogy tudom mire készül így nem tudom mit tegyek. Mondjam meg a férjemnek, hogy mit akar az anyja vagy hallgassak minderől?? :( Közbe 35.5 hetes kismama vagyok a stressz sem hiányzik. Mi tévő legyek?2015. júl. 15. 21:01
11/25 A kérdező kommentje:
csak emiatt érzem magam hibásnak
2015. júl. 15. 21:21
12/25 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, hogy a fehèrmájú anyósod kivel, vagy mivel ba.zik!
13/25 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjátok hogy tegyek úgy mintha mi sem történt volna??? aztán ha kiderül én nem tudtam róla?! ez baromi nehéz :((
2015. júl. 15. 21:48
14/25 anonim válasza:
Hogy derulne ki h tudod? Sehogy, ha te nem mondod el. De en a helyedben szolnek a paromnak inkabb
15/25 A kérdező kommentje:
igen csak ha szólok akkor megcsinálom a családi botrányt esetleg elválnak vagy gyerekkel mehetek az utcára :((((
2015. júl. 15. 22:26
16/25 anonim válasza:
Van kedved titokban dug.i kedves kèrdező?
Teljesen diszkrèten persze.32F
17/25 anonim válasza:
döntsd el mit csinálsz, és nyugodj meg, ne agyalj ezen!
Helyedben hallgatnék, bár én megértem, hogy ez nehéz neked és lelkiismeretfurdalásod lesz, ha nem mondod..
18/25 anonim válasza:
Na ez az! Nekem is írhatsz, hátha közelebb lakunk egymáshoz. Nálam az sem gond hogy terhes vagy.
Magaddal foglalkozz soha mással! Vedd el ami neked jó, mindenki ezt teszi.
19/25 A kérdező kommentje:
nem is tudom miből gondolja az előző két férfi kommentelő hogy benne lennék ilyenbe hiszen most lelkizek hogy mennyire kivagyok attól hogy apósomat megcsalja ez a nőszemély :@
2015. júl. 15. 22:48
20/25 A kérdező kommentje:
én meg a férjemet??? meg ez minden téren nosens!!!!
2015. júl. 15. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!