Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok olyan beszélge...

Magányos vagyok olyan beszélgethetnékem van, de nincs kivel mit csináljak? :c és szeretet hiányom is van:/

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 20:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hogy itt mennyi ember beszelgetne szivesen... :-D
2015. júl. 13. 21:44
 12/23 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :)
2015. júl. 13. 21:49
 13/23 anonim válasza:
Ha nem vagy nagyon elfoglalva, akkor velem is lehet beszélgetni :)
2015. júl. 13. 22:01
 14/23 anonim ***** válasza:
egy kutyát? kérdezzétek erről RObinsont. rossz az ha az ember nem tud szólni senkihez..
2015. júl. 14. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Én most esküszöm, hogy meghatódtam... néha olyan tahó válaszokat látni, én ki sem mernék írni egy ilyen kérdést, mert nincs kedvem egy olyan válaszhoz, hogy magamnak köszönhetem, és, hogy honnan ugorhatnék le... Köszönöm én is, hogy ilyen kedvesek voltatok! :) Kérdező, nagy a választék, látom. Mennyi idős vagy, és merre élsz, ffi/nő? Mert ugye attól nagyban függ, hogy mit tudsz csinálni, és mi lenne jó Neked.
2015. júl. 14. 20:41
 16/23 A kérdező kommentje:
19 és lány :)
2015. júl. 14. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Átmenetileg jó érzés felvenni a kapcsolatot régi kedves ismerősökkel, esetleg rokonokkal a facebook-on, és velük váltani néhány szót, engem néha feltölt, talán csak a kedves közös emlékek miatt. Ha városban élsz, vannak mindenféle klubok, pl. társasjáték klub, vagy madarász klub, stb, nyilván az érdeklődésednek megfelelő, vagy akár egy jó kis sport óra, ahol összeismerkedhetsz állandó emberekkel, és később talán össze is járhatsz velük. Persze az nem azonnal lesz... Anyukáddal nem vagy jó viszonyban? Ha nincs más, akinek kiönthetem a szívem, ő mindig meghallgat.
2015. júl. 15. 17:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Szivesen a szádba adnám a vaskos f.rkam.

Szerintem jobb kedved lenne;)

2015. júl. 15. 20:36
 19/23 A kérdező kommentje:
inkább nem élnék a lehetőséggel
2015. júl. 15. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan, ha gondolod! ;)
2015. júl. 20. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!