Miért szokott rám jönni ez az érzés?
Figyelt kérdés
Srác vagyok, egy hónap múlva leszek 18 de néha-néha olyan érzés jön rám, hogy milyen jó érzés lenne már most egy saját család. Ne értsetek félre, nem tervezem családot alapítani már most, csak valamiért szoktam ilyeneken gondolkodni és erre szeretnék rájönni, hogy miért...vagy ez normális? A családi szeretetet mindig is megkaptam és boldogságban nőttem fel szóval annak a hiánya se lehet. Egyedül "szerelmi" hiányom van, egy éve nincs barátnőm. Magány/szerelmi szeretet hiány lenne az oka? Egyre többször van olyanom, hogy milyen jó lenne egy babával a hátamon aludni vagy csak közös élményeket szerezni egy lánnyal pedig nem célom, hogy lekössem magamat már most. Nagy hiba lenne. Szerintetek?2015. máj. 10. 21:00
2/2 anonim válasza:
én meg 21 évesen eddig csak beszélgettem kettesben egy lánnyal 2012-ben. és élvezem hogy egyedül vagyok ! mert az emberek nyulak, én meg a teknôs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!