Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretethiány, magány, lemondo...

Szeretethiány, magány, lemondott rólam mindenki?

Figyelt kérdés

19 vagyok és már teljesen lemondtam az életről nem tudom hogy mit tegyek kiskoromban eltartottak szüleim de sose szerettek igazán, sokat veszekedtek és nekem ebből mindig elegem volt főleg az ordibálásokból majd a az apai és anyai ágon a nagyszüleim rajtam keresztül veszekedtek amiből nagyon elegem volt majd 14 éves koromban meghalt anyukám és hozzá én közel álltam nagyon megviselt onnantól kezdve már kezdtem bezárkózni magamba. Apám mindig csak az elvárásokat mondja sose kérdezte meg hogy van e valami bajom viszont ha valamit nem úgy csináltam ahogy ő akarta akkor már egy utolsó hülye elviselhetetlen gyereknek mondott engem közben volt egy barátnőm de úgydöntöttünk közös érdekekből hogy szétválnak útjaink és utána egy balesetben meghalt amikor 16 voltam ez is nagyon megviselt innentől már teljesen depressziós lettem és senkinek nem érzem a szeretetét sajnos azt is számon tartom hogy 2.5 éve senki nem ölelt meg engem és már egyszeruen nem bírom ezt a magányt amiben élek, van egy lány aki eltudta feledtetni a dolgokat és úgy éreztem ez lehet a boldogság forrása de ő visszautasított engem ez volt körülbelül 2 éve és azóta nem tudom őt elfelejteni próbáltam más lánnyal de mindegyiknél kudarcot vallottam és talán ezért sem megy nekem de nincs senki olyan aki szeretne és elmondhatnám neki a gondjaimat és ő is nekem.. mindent megtennék ha lenne egy ilyen lány de nagyon rossz

Most ott tartok hogy apám ki akar dobni otthonról mert úgynézki nem fognak felvenni fősulira, ahova nem is akartam menni, nagyszüleim szóba se állnak velem mert nem teljesítettem azt hogy kitűnő legyek...

Otthon sem vagyok élősködő mert suli mellet dolgoztam műszakban és egyszerűen elegem van ebből a sok fájdalomból meg szenvedésből és az a lány is nagyon hiányzik akit szeretek de engem senki nem szeretett sose igazán sose keresett senki.

nem vagyok egy rinyás gyerek mert nem nagyon mutatom ki az érzéseimet de ezt már nem nagyon bírom egyszerűen tényleg nagyon fáj, nincs kedvem élni se. Valaki

2015. jún. 5. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
ez elég szívszorító ha ez mind igaz és nincs kiszínezve. ha szeretnél beszélgetni én szívesen beszélgetek veled
2015. jún. 5. 18:31
 2/6 aries 2 ***** válasza:
Csupa fájdalom, ami kijutott neked. Én is magányfájdalomban élek. Valójában engem sem értett meg senki. Én viszont már dupla annyi idős vagyok, mint te. Csak kívánni tudom, hogy találd meg igazi társad.
2015. jún. 6. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
én megölelnélek.
2015. jún. 7. 02:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom
2015. jún. 7. 18:22
 5/6 anonim válasza:
Még csak 19 éves vagy. Elötted az élet.Mindenkinek megvan a baja, csak nem beszélnek róla.Nekem a barátom és a lejobb barátnőm halt meg.Sok csalodás ért és ér.Voltak nekem is magányos idöszakaim (évek). De túl éltem. Ismerem ezeket az érzéseket. Ne hidd, hogy a szülők tökéletessek ( apudra gondolok). Sajnálom, hogy anyud korán elment, de a szivedben tovább él. Legyél kemény, erős és legyen önbizalmad. Majd találsz valakit aki szeretni fog, hiszen fiatal vagy még!!!!!
2015. jún. 8. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnállak....

Mikor azt a részt olvastam hogy meghalt az anyukád és a barátnőd...

Kitartás! Légy erős! Menni fog minden :)

2015. jún. 12. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!