Valaki segítene? (Többi lent! )
Mert ez a stílus mindenkit zavar a környezetedben.
Ha te nem viszonyulsz senkihez szeretettel (apukádon kívül) akkor, hogy várhatnád el bárkitől is (apukádon kívül).
Miben vagy jobb azoknál akik cikiznek? Ezt megtudhatom? Vagy csak áltatod magad, hogy te jobb vagy amiért máshogy viselkedsz.
A súlyod ellen meg próbálj tenni. Ha rendszeresen sportolnál vagy edzőterembe járnál (nem tudom 13 évesen lehet-e) akkor megváltoznál és egyenes arányosságban menne felfelé a népszerűségi indexed is. Én is találkoztam olyannal akinek nem bírtam se az arcát se a stílusát de nem éreztettem vele, pusztán nem kerestem a társaságát. Ez oké ha 1-2 emberről van szó, de a te esetedben próbálj kedvesebb lenni a többiekkel.
De az interneten nem várhatsz ilyen szánalom barátságokat. Lehet úgy gondolod nem segítettem, de valójában pont ez az amire szűkséged lenne.
Sokan azokat az embereket tartják furcsának, akik különböznek tőlük, és mivel sok esetben nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, egyszerűen hülyének nézik őket és szekálni fogják...
Az emberek több, mint 50%-a ilyen. Örülj, hogy te nem tartozol közéjük.
Biztos találni fogsz a valóéletben olyat aki a személyiséged nézi. Teljesen egyet értek az első válaszolóval, nem interneten kellene ismerkedned.Szeretnéd, hogy elfogadjanak? Tegyél érte, sportolj! :)
Egyetlen egy jó dolog a túlsúlyban, hogy így könnyebben találsz IGAZ barátot.
14/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!