Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki segítene? (Többi lent! )

Valaki segítene? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 13 éves értelmes, vicces, dagi lány vagyok! Igazából olyan ruhákat hordok, amikben nem nagyon látszódik, de ez most lényegtelen. Nagyon magányos vagyok! Nincsenek barátaim, vagy csak 1-2 akikkel úgyahogy vagyok. Szerelemre is vágyom, mivel rossz látni, hogy mindenki szerelmes és én meg egyedül vagyok. Egész életemben cikiztek, volt hogy sírtam emiatt, vagy hogy már inkább öngyilkos lettem volna, csak nem mertem, mert szeretem az életem, csak sokszor van rossz napom. Erdei sulit úgydöntöttem kihagyom, mert nem akartak velem lenni ezért egyedül lettem volna, így inkább itthon leszek. Az a baj, hogy a húgomat utálom, mindig verekszik és mindent megkap és ő az ártatlan kisbárány. Anyukámat se szeretem annyira, bár ez nem szép dolog, de így van. Apukámat szeretem, bár neki is vannak érdekes húzásai. Amikor elváltak a szüleim, akkor az nagyon megviselt, lehet hogy azért is lettem dagi. Anyukám barátját gyűlölöm, apukám barátnőjét és annak a lányát úgyszintén. Utálok iskolába járni. Sokszor nem is foglalkozom azokkal akik cikiznek, mert tudom, hogy sok mindenben jobb vagyok náluk, de azért nagyon rosszul esik. A szüleim velem nem olyanok, mint a húgommal, pl: évek óta szeretnék egy fényképezőt, mert nagyon szeretek fotózni, de sose kapok, az ósdi telefonommal szoktam, a hugom telefont már elsősen kapott és tavaly 10. Szülinapjára pedig csettintésre kapott egy modern, drága fényképezőt amit nem is használ. Amikor abbahagytam a pingpongozást, akkor egy ideig nem kaptam zsebpénzt, se ajándékokat és még most is csak keveset kapok. Nem mintha zavarna, mert nem akarok elkényeztetett lenni, de azért na. Az egyedüli akit nagyon szeretek az a kutyám. Légyszíves aki szeretne barátkozzatok velem! Írjatok prívátot és itt is írhattok! Köszi!

2015. máj. 3. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Mert ez a stílus mindenkit zavar a környezetedben.

Ha te nem viszonyulsz senkihez szeretettel (apukádon kívül) akkor, hogy várhatnád el bárkitől is (apukádon kívül).

Miben vagy jobb azoknál akik cikiznek? Ezt megtudhatom? Vagy csak áltatod magad, hogy te jobb vagy amiért máshogy viselkedsz.

A súlyod ellen meg próbálj tenni. Ha rendszeresen sportolnál vagy edzőterembe járnál (nem tudom 13 évesen lehet-e) akkor megváltoznál és egyenes arányosságban menne felfelé a népszerűségi indexed is. Én is találkoztam olyannal akinek nem bírtam se az arcát se a stílusát de nem éreztettem vele, pusztán nem kerestem a társaságát. Ez oké ha 1-2 emberről van szó, de a te esetedben próbálj kedvesebb lenni a többiekkel.

De az interneten nem várhatsz ilyen szánalom barátságokat. Lehet úgy gondolod nem segítettem, de valójában pont ez az amire szűkséged lenne.

2015. máj. 3. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom igazad van, de én próbálok barátkozni, szoktam is de ők nem veszik észre és nem adnak életjelet felém. Ha jobb vagyok náluk azt nem úgy értem, csak azért tudod! Szoktam itthon edzeni néha és próbálok egészségesebben enni. Anyukámnak sem mutatom ki, hogy én így gondolom, dehát verni szokott sose hisz nekem...... Tehát szerintem, ha valaki hajlandó lenne, csak egy kicsit is barátkozni, akkor észrevenné, hogy azért én se vagyok egy elkényeztetett, undok plázacica, aki már 13 évesen cigizik.
2015. máj. 3. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokan azokat az embereket tartják furcsának, akik különböznek tőlük, és mivel sok esetben nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, egyszerűen hülyének nézik őket és szekálni fogják...

Az emberek több, mint 50%-a ilyen. Örülj, hogy te nem tartozol közéjük.

Biztos találni fogsz a valóéletben olyat aki a személyiséged nézi. Teljesen egyet értek az első válaszolóval, nem interneten kellene ismerkedned.Szeretnéd, hogy elfogadjanak? Tegyél érte, sportolj! :)

Egyetlen egy jó dolog a túlsúlyban, hogy így könnyebben találsz IGAZ barátot.

14/l

2015. máj. 7. 15:49
 4/4 anonim válasza:
Szia! Engem egyáltlán nem érdekelnek a túlsúlyok, es szerintem vannak rajtam kivül olyan lányok akiket szinten hidegen hagy. Ajánlani tudom a People team tábort ahol biztos vannak ilyen lányok , ha mész irj nekem :) a szerelem pedig nem jon ugy mint a viz a csapból, nekem is hiány erzetem van emiatt, de probálok minnel tobb fiuval meg ismerkedni .
2015. máj. 29. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!