Van más kiút az öngyilkosságon kívül? 15/f
Vallásos iskolába járok. Körülöttem mindenki hívő. Nemrég kitudódott, hogy homoszexuális vagyok... minden nap zaklatnak, bántalmaznak. A testem tele van kék-zöld foltokkal, minden porcikám sajog, könnyes szemekkel írok. Amikor a szüleimhez is eljutott a hír, én elszöktem otthonról. Nem hiányzom nekik. Most a haldokló nagymamám házában lakom. Ő az egyetlen, aki nem ver meg minden áldott nap, nem kiabálja, hogy "mocskos b u z i, a pokolban a helyed!". Szeretem a nagymamámat... de már csak pár hónapja van hátra. Elhatároztam hogyha ő meghal, én utána megyek, bár valószínűleg a Pokolban fogok kikötni. Ha nem ölöm meg magam, majd megölnek a többiek. Addig ütnek, ameddig ki nem alszik a fény a szememben.
Viszont én még nem akarok meghalni... Hiszek benne, hogy egyszer majd jó életem lesz. Kérdés az, hogy mikor? Lelkileg összetörtem, gyenge vagyok, nincs más kiút, mint a halál.
A segítségeteket szeretném kérni. Hogyan csinálhatnám vissza? Mit tehetnék, hogy ez az egész véget érjen? Kérlek segítsetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!