Szociálisan gyökér vagyok, hol a kiút?
Gimiből nincs egy ismerősöm se, érettségi óta (másfél éve) dolgozok (online munka, kapcsolattartás is online) gyakorlatilag ki se mozdulok a házból.
A baj az, hogy hiába megyek emberek közé, annyira elszoktam ettől a közegtől, hogy meg sem merek szólalni, a szemkontaktust kerülöm...egyszerűen félek az emberektől.
Hogyan legyek oldottabb?
21F
Sajnos csak gyakorlással.
Az önbizalmadat kéne fejleszteni.
Nem muszáj rögtön emberek közé menni, (bár az lenne a leghatásosabb szerintem) a neten skype-olhatsz vagy video chat-elhetsz idegenekkel.
Én nem utálom az embereket, ideges se leszek tőlük, sőt, alíg várom, hogy elvegyüljek köztük néha.
Az a gond, hogy ha elmegyek egy-egy találkozóra, csapatépítésre, ide-oda, túl nagy jelentőséget fordítok neki, és begörcsölök hogy elrontok valamit, hülyeséget mondok, grimaszolok, kiröhögnek...igen, valószínű az önbizalmam nem ok
Louise L. hay Éld jól az életed most!
szerintem egyáltalán nem elavult gondolatok vannak a könyvében, hanem isgenis olyanok, amiket érdemes megszívlelni, követnivaló: Bemutatja, hogyan váltsunk negativ gondolatokról minket, céljainkat segítő pozitivakra, hogy megtapasztalásaink is olyanok legyenek, amiket szeretnénk, merthogy gondolataink alakítják megtapasztalásainkat!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!