Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit szóltok ahhoz, hogy 18...

Mit szóltok ahhoz, hogy 18 évesen nem volt még barátom? 18/L

Figyelt kérdés
Lehet,hogy azért mert inkább visszafogottabb,csendesebb lányok közé tartozom? Hogy legyek nyitottabb?

2015. júl. 7. 19:35
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Azt, hogy fölösleges belemenni egy kapcsolatba csak azért, hogy egy minél kisebb számot mondhass erről másoknak. Nincs verseny. Mi alapján gondolod, hogy nyitottabbnak kellene lenned? Miből gondolod, hogy benned van a hiba? Engem kifejezetten irritál az, amikor arról faggatnak a környezetemben lévők (egyre gyakrabban), hogy van e már barátnőd és miért nincs még barátnőd ésatöbbi. Frusztráló és nem is segít. 22/F
2015. szept. 3. 16:54
 32/34 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Ráérsz még...
2015. szept. 3. 20:23
 33/34 anonim ***** válasza:
Még nekem se volt. 19L
2015. szept. 3. 20:29
 34/34 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nekem se volt még 18 évesen. És több olyan lányt is ismerek, akik már az érettségijük után jöttek össze az első barátjukkal (egyetemen találkoztak vele vagy szórakozás közben ismerték meg egymást, esetleg netes társkeresőn keresztül ismerkedtek meg)
2015. szept. 15. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!