Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom egyre jobban kezd menőzni, és ez engem zavar, akkor nem szeretem eléggé? Ti mit szóltok ehhez?
Az a helyzet, hogy egy éve, mikor a barátommal ismerkedtem nem ilyen volt, mint most. Legalábbis előttem nem viselkedett így. Nagyon kedves volt, figyelmes, mindig érdekelte mi van velem, bókolt, nem cigizett, nagyon jó tanuló volt, nem beszélt csúnyán és ezek fogtak meg benne a legjobban, hogy nem olyan fiú aki büszke, önimádó "nem érdekel senki" stílusú.
Viszont most egyre jobban azt vettem észre,hogy csúnyán beszél. Ami még nem annyira nagy baj, ha ez nem lenne lekezelő és sértő. Pl egyszercsak kijelenti nekem, hogy ő ezentúl nem puncinak hívja a női nemi szervet, hanem pin*ának. Mert hogy ő mindig így mondta. Meg 'megtömésnek' b*szásnak nevezi a szexet, ami kiábrándító ha pont ő mondja.
A másik dolog,hogy elég gyakran jár fogadni erre-arra kisebb összegekre.
Az zavar mostanában, hogy mindig feltűnő akar lenni, akár az ilyen trágár beszédével is. Pl bejön az osztályba, aztán átordít mindenkit, hogy eldicsekedje a barátjának hogy neki épp milyen sikere van, hányast kapott, mit nyert. Nem értem miért kell ezt úgy közölni? Ha valami sikerül neki vagy épp nem, azt rögtön szétkiabálja az osztályában.
Nagyon komolytalan is. Elkezdett elektronikus cigizni is.
Szerintetek ezeknek nem kellene zavarniuk? "Rosszfiúnak"akar látszani, én meg épp hogy utálom őket...18 éves.
Meg már alig van kedvem vele elmenni szórakozni, mert ha találkozik valamelyik haverjával, rögtön elkezd nagyképűsködni, dicsekedni, felvágni...mindegyik fiú így viselkedik?
Más párokat ha látok olyan nyugodtan, szépen elvannak, ő meg engem folyton piszkál, ugrál hülyéskedik.
lehet elmúlik, de rossz,hogy ilyen.
Amúgy másoktól hallottam, hogy mindig is ilyen volt, tehát az lehet a háttérben,hogy előttem eddig nem mutatta:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!