Mit szóltok ahhoz, hogy 18 évesen nem volt még barátom? 18/L
Kérdező:
"hogy legyek nyitottabb?"
Az, hogy mitől vagy zárkózott, egyrészt alkati dolog lehet, és/vagy szorongás váltja ki, ami utóbbi gyökerének megfejtése nem kivitelezhető egy általános kérdező portálon.
Nekem 28 évesen még randim sem volt.
Tartok tőle hogy nem is lesz.
28f
Nekem se volt még randim se.
19/f
Nem gond, 21 vagyok lány, ugyan olyan mint te. Randioldalon is voltam, volt sok randim, de csalódás volt az egész mert vagy éretlen volt a másik, vagy élőben nem olyan volt mint levélben, vagy egyszerűen nem hasonlított az értékrendünk vagy gondolkodásunk. Azért meg nem jövök össze valakivel, hogy elmondhassam volt kapcsolatom (csak sz-rt se ért). Eddig rágörcsöltem a dologra, most már nem érdekel. Majd jön ha jön, ha nem akkor nem. Nem szoktam otthon ülni, így adok lehetőséget a sorsnak.
Csak jó tanácsként mondom: ha magadat másokhoz méred, nem jutsz előrébb ráadásul csak frusztrálttá tesz. Attól nem lesz senki se jobb mert több kapcsolata volt mint neked. :) És inkább várd ki a megfelelő embert, minthogy kényszerből legyél valakivel.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!