Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit szóltok ahhoz, hogy 18...

Mit szóltok ahhoz, hogy 18 évesen nem volt még barátom? 18/L

Figyelt kérdés
Lehet,hogy azért mert inkább visszafogottabb,csendesebb lányok közé tartozom? Hogy legyek nyitottabb?

2015. júl. 7. 19:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"hogy legyek nyitottabb?"

Az, hogy mitől vagy zárkózott, egyrészt alkati dolog lehet, és/vagy szorongás váltja ki, ami utóbbi gyökerének megfejtése nem kivitelezhető egy általános kérdező portálon.

2015. júl. 18. 11:10
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nekem 25 évesen lett párom...
2015. júl. 18. 20:51
 23/34 anonim ***** válasza:
Menj fel társkereső és randizgass! Nagy hiány van a normális gondolkodású és megbízható lányokból. De ne levelezgess senkivel se sokáig, nagyon másnak fog élőben hatni. Az egész csak egy eszköz ahhoz, hogy leegyeztesd a randikat.
2015. júl. 19. 12:00
 24/34 anonim ***** válasza:
ebben van valami.. élőben tényleg minden sokkal jobb :) a levelezés valahogy egy idő után már unalmas, meg tényleg teljesen más. 23f
2015. júl. 20. 00:03
 25/34 anonim válasza:

Nekem 28 évesen még randim sem volt.

Tartok tőle hogy nem is lesz.

28f

2015. júl. 28. 21:34
 26/34 anonim ***** válasza:

Nekem se volt még randim se.

19/f

2015. júl. 28. 21:48
 27/34 anonim ***** válasza:
Ne aggódjatok, ami késik, nem múlik.
2015. aug. 1. 16:03
 28/34 anonim válasza:
Ne aggódj, lányom elmúlt 19 mire lett barátja (olyan értelemben). Barátai voltak, fiúk, lányok is, járt is bulizgatni, de nem volt olyan, akivel összeállt volna. Ne sürgesd, semmiről sem maradsz le.
2015. aug. 21. 11:14
 29/34 Unipaci:3 válasza:
még mindig jobb, minthogy 13 évesen már elvesztenéd a szűzességedet...
2015. szept. 2. 20:21
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem gond, 21 vagyok lány, ugyan olyan mint te. Randioldalon is voltam, volt sok randim, de csalódás volt az egész mert vagy éretlen volt a másik, vagy élőben nem olyan volt mint levélben, vagy egyszerűen nem hasonlított az értékrendünk vagy gondolkodásunk. Azért meg nem jövök össze valakivel, hogy elmondhassam volt kapcsolatom (csak sz-rt se ért). Eddig rágörcsöltem a dologra, most már nem érdekel. Majd jön ha jön, ha nem akkor nem. Nem szoktam otthon ülni, így adok lehetőséget a sorsnak.

Csak jó tanácsként mondom: ha magadat másokhoz méred, nem jutsz előrébb ráadásul csak frusztrálttá tesz. Attól nem lesz senki se jobb mert több kapcsolata volt mint neked. :) És inkább várd ki a megfelelő embert, minthogy kényszerből legyél valakivel.

21/l

2015. szept. 3. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!