Másnak is gondot jelent társaságra lelni, és egyedül érzi magát? És párja sincs, vagy nem volt még? 20f
Ki hol, hogyan probálkozik megtalálni a társaságát? Azaz új embereket megismerni.
Privit írhattok nyugodtan, aki hasonló helyzetben van, hátha tudunk segíteni egymásnak, közelből. :)
Hasonló cipőben járok, nincs meg a saját köröm. Vannak ugyan barátaim, de nekik van más csoportjuk akikkel eljárnak pl szórakozni, de az ivászat éjjel-nappal nekem nem kenyerem.
Majd csak lesz valaki...:)
18/L
#1: Én is sokat vaciláltam ezen, úgy voltam vele hátha sikerül magamban tisztázni, hogy nem is kell a társaság, és akkor egy gonddal kevesebb. De nem így lett, csak az ellenkezője körvonalazódott ki.
#3: Köszönöm az inspirációt, de én pont nem vagyok az a könnyen ismerkedős típus, de az sem aki bárkivel jól kijön. Ahhoz nem vagyok elég laza, hogy csak úgy odamenjek idegenekhez. Továbbá egyedül kellemetlenül szoktam érezni magam.
Az érdeklődési körömet pedig úgy érzem kb. lehetetlen tágítani.
Heves megye.
Sziasztok!
Mit írhatnék,én is sorstárs vagyok.Nincs társaságom akivel eltudnék járni,kikapcsolódni...
Nincs valami oldal ahol lehetne lakóhely szerint programokra embereket keresni?
Ha látják ezt szoboszlóiak vagy környékiek,jó lenne ha írnának.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!