Soha nem leszek híres, nem fogok semmi maradandót alkotni. Így mi értelme az életnek?
Ronda vagyok, nem értek semmihez sem. Így nem lesz barátnőm, családom, gyerekeim. Magányosan fogom leélni az életem, valószínűleg egy rossz, kulimunkán fogom eltölteni életem hátralevő részét.
Talán jobb lenne ha rászoknék az italra.
Sok ember azért nem találja a boldogságot,mert tényleg túl magasra teszik a mércét. A híresség helyett miért nem elég az,hogy a szorgalmaddal és kedvességeddel mások büszkék legyenek és felnézzenek rád?
S attól mert a "szépségkirálynőknek" nem jössz be,miért tartod lehetetlennek hogy párod legyen? Ja bocsánat,gondolom neked "jó csaj" kell kizárólag.
Kevesebbet foglalkozz a bulvárszereplőkkel és azok életével,mert amíg hétköznapi emberként nem találod meg a hétköznapokban a jót és értékeset,nem lesz jobb addig.
kedves kérdező!
nagyon fontos, hogy előbb magadat tanuld meg elfogadni. Aki megtanulja, hogy szeresse magát, ahhoz a környezete is pozitívabban fog hozzáállni. szerintem, nincsen ronda ember, (max lusta), egyébként meg a férfiakat nem azért szeretjük mert szépen ;)
nincsenek olyan dolgok amiket szeretsz csinálni? valamilyen sport? esetleg állatot tartani? találj valamit, ami boldoggá tesz!
a lányokkal pedig próbálkozz tovább, azért, mert voltak rosszul sikerült dolgok, azért még ne mondj le a róluk, sok rendes lány van, csak meg kell találni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!