Van még értelme élnem?
A családommal nem tartom a kapcsolatot, mivel a szüleim terrorizáltak lelkileg, és sokszor vertek. Emellé szegények is voltunk. 20 évesen leléptem, mert apu be akart juttatni a pszichiátriára. (Meg voltak a módszerei sajnos)
Egy fillér nélkül kellett kimennem külföldre, az akkori barátomhoz, mert odahaza tombol a munkanélküliség, nem volt választásom. Kaptam is munkát, de közben kiderült, hogy a barátommal nem passzolunk. Komplexusa van, amiért dolgozom, ő meg nem, ami néha már fizikai terrorig fajul. A pénzemből nem tudok félrerakni, mert egy keresetből alig tudunk megélni, hiába kap munkanélkülit. Egyedül viszont megintcsak éhen halnék belőle, mert a lakás, ahol élünk, neki jár ingyen, én meg pont annyit keresek, mint egy szoba ára, a suli mellet nem tudok teljes állásban dolgozni, képesítés nélkül meg nem kaphatok jobb munkát.
A szüleim nem engedik, hogy visszamenjek, anyu teljesen ki van fordulva magából, megmondta, megérdemlem, hogy verjen a párom, mert apu most őt veri helyettem. Nem akar válni.
A rokonaim azt terjesztik, hogy prosti vagyok, és lenézik anyut, amiért néha napján még hozzámszól. Engem hibáztat, amiért kiközösítették. Igazából felszolgáló vagyok.
A munkámat imádom, a vendégeim is engem. Egész nap mosolygós vagyok, nevetek, viccelődök, tényleg jókedve lesz annak, aki velem beszél.
A múltkor rengetegen voltak, és mindenki a kolléganőmhöz állt sorba, engem nem vettek észre, én meg ugrálva kiabáltam, hogy „Ide is, ide is“, meg hasonlók. Szeretnek munkában.
Meg a hétköznapokon is mindig vidám vagyok, holott romokban az életem.
Néha spontán boldogságrohamaim vannak, máskor hihetetlen kiegyensúlyozott vagyok, mintha a problémáim nem is léteznének.
Olyan apróságok tesznek boldoggá, mint hogy kék az ég, másnap érezni a sálamon a tegnapi parfümöt, meg hasonlók.
Éjjel viszont azt álmodtam, mindenki meghalt körülöttem, és én csak ültem a halottak közt, és szörnyű tanácstalanság érzésem volt.
Mit kezdjek az életemmel?
21N
Ha ez mind igaz akkor jó kis lelkileg edzett, talpraesett csaj vagy és sokan tanulhatnának tőled.
A történet olyan mintha minden irányba zsákutcába futnál, de nem tudom hogy gondoltál-e arra hogy megkérdezd anyudat hogy meddig hajlandó még eltűrni apád viselkedését.
Családon belüli erőszak, feljelentés, válás és viszlát.
A dolog persze nem megy máról holnapra de el lehet indítani a folyamatot és akkor ha anyud normális vele új életet tudnál kezdeni.
A másik út lehet az ha sikerül megismerkedned egy új pasival.
Végül is esélyed bőven van rá mert olyan helyen dolgozol.
Anyu nem akar válni, már 10 éve mondom neki pedig. Neki így jó.
Ez mind igaz, sőt van még, de nem akartam regényt írni.
Hát, az azért nem egyszerű, a lelkileg instabil nők nem túl kelendőek.
De, kelendőek, legalábbis én szeretem őket és több sráccal is beszéltem már erről, csodás, ha kellemesen hibbant a lány, főleg ha anélkül is épp eléggé felrúgja a kliséket. A kedélyességed és az erőd lenyűgöző. Egyáltalán nem csodálkoznék, ha nem jutna minden ujjadra igazi, szerelmes férfi, csak a munkahelyeden ragyogásod miatt. Lehet, hogy kellene is kölcsönkérni még pár ujjat valahonnan.
A bántalmazókról elég egy dolgot tudni: úgy tűnj el, hogy ne találjon meg soha. Ha nem tudja, hol a munkahelyed, az nagyon jó. Biztos van arrafelé is kolesz! De ha más nem, akadhat valami tömegszállás, ahol meg lehet lenni azért. Érdemes lenne tudakozódni, mert ebben így tényleg semmi előremutató nincs.
A szerelem pedig utol fog érni, éppen a legjobbkor, ne aggódj szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!