Soha nem leszek híres, nem fogok semmi maradandót alkotni. Így mi értelme az életnek?
Ronda vagyok, nem értek semmihez sem. Így nem lesz barátnőm, családom, gyerekeim. Magányosan fogom leélni az életem, valószínűleg egy rossz, kulimunkán fogom eltölteni életem hátralevő részét.
Talán jobb lenne ha rászoknék az italra.
Az élet nem erről szól.
A munkádban lehetsz sikeres, örökbe lehet fogadni, stb.
MIféle siker, he? Hogy én takarítottam ki a legtöbb árkot? És hogyan fogadjak örökbe, ha nem vagyok házas, se nem vagyok élettársi kapcsolatban?
Mindent megpróbáltam! Írni! Verseket költeni! Énekelni és zenélni! És hol közöny volt a válasz, hol gúny. A csajokhoz már nem is közeledek mert szarnak a fejemre! Egyedül vagyok egy közönyös világgal szemben.
Mindig is jelentéktelen voltam, ma is az vagyok, az leszek. Gyülölöm nézni, hogy az emberek a barátaikkal vagy a barátnőjükkel töltik az idejüket.
Én meg magányosan szívok. A világ egy hideg, gonosz és igazságtalan hely.
Amikor majd összejössz egy lánnyal,aki később a feleséged lesz,lesz gyereketek vagy gyerekeitek, és a nejed szeretni fog,meg a kölykök is,Te gályázol akár több műszakban is...nem fogod azt mondani,nem érte meg.
Az életnél nagyobb rendező nincs...
Azt mondod ronda vagy,ha ennek ellenére csak topmodellekkel állsz szóba,lehet hibás az elméletem.
Híres lehet soha nem leszel,de érezheted úgy,nyomot hagytál a világban.
Ne magadat sajnáld, hanem tegyél, hogy jobb életed legyen.
Nem itt kell sírni.
Szereted az állatokat?
Menj állatmenhelybe dolgozni például.
Érdekel a politika?
Csapj fel vmelyik pártnál aktivistának.
Annyi mindent lehet csinálni, hogy az ember jobban,értékesebbnek érezze magát,de könnyebb itt névtelenül sírni vadidegeneknek.
Kapd össze magad és tegyél,egy jobb életért!
Hajrá :)
Utolsó, egyáltalán nem biztos hogy bejön. Simán lehet hogy élete végéig jelentéktelen lesz. Vagy egyszercsak hirtelen minden összejön. Sose lehet tudni.
De ilyen biztosra ne állítsd, hogy lesz családja vagy munkája, mert egyáltalán nem biztos, ez félrevezető.
Ma láttam egy hattyúpárt a Balatonon. Kijöttek a partra, tollászkodtak, majd beúsztak messzire a vízbe, aztán megint kijöttek, és ez így ismétlődött. Mindezt egyetlen "szó" nélkül, anélkül, hogy el kellett volna gondolkodniuk bármin, vagy hogy meg kellett volna beszélniük bármit.
Ekkor eszembe jutott, hogy csak egyetlen egy valaki kell. Csak egy valaki, akivel ugyanígy szó nélkül, egyetértésben el lehet sodródni az életben. Nem kell agyalni azon, hogy híresek leszünk-e valaha, nem kell agyalni semmin. Ez az egész csak egy biológiai folyamat. A természet körforgásának a részesei vagyunk. Csak egyvalaki kell, akivel sodródhatunk, anélkül, hogy bármilyen ambíciónk vagy nagy terveink lennének, vagy hogy az elvárások miatt aggódnánk. Én legalábbis ettől vagyok boldog.
8-as.
De,majdnem biztosan állítom,feltéve, ha nem aszexuális,ha nem elmebeteg aki mellett nem maradnak meg a nők,vagy nincs vele vmilyen komolyabb gond...
Aki akar,az talál párt magának,csak a saját súlycsoportjában kell keresgélnie.
Bírom azokat a palikat,akiket tízen akárhányadik topmodell utasít vissza és itt sírnak névtelenül.
Leírtam 2 dolgot is,az ember miben találhatja meg a számítását,boldogságát az életben egy párkapcsolaton kívül is,van még pár,de nem ismerem a Kérdezőt,ezért nem találgatnék.
Nem sírni kell,tenni érte, ilyen egyszerű ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!