Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljes magyány és sikertelensé...

Teljes magyány és sikertelenség. Öngyilkos szeretnék lenni, pedig tudom nem ez nem a legmegfelelőbb megoldás. De akkor mi?

Figyelt kérdés

Egész életemben szinte magányos voltam. Egy-két baráton kívül senkim sem volt. A gimnáziumot tartottam nagy reménynek, hátha ott teszek néhány új ismerősre és jó barátra szert, de ez két év alatt sem jött össze eddig. Napjaim abból állnak hogy az iskolában semmibe vagyok véve, majd hazajövök és itthon is csak magány vár. Nagyjából másfél éve gondoltam rá először feladok mindent, de meggondoltam magam és elkezdtem interneten ismerkedni. Első alkalommal kifogtam valakit, aki mint kiderült egész idő alatt csak játszott velem. Megrendült becsületem az emberekben, itt volt másodjára hogy "arra" gondoltam. Mikor erőt gyűjtöttem, elkezdtem újra ismerkedni. Megismertem egy lányt, akivel nagyon jól éreztem magam. Elment a gonosz kis gondolat, végre boldog voltam! Beszélgettünk-írogattunk akár egész nap is, majd (távolsági okok miatt) több hónap múlva találkoztunk először. Életem legcsodálatosabb napját töltöttem vele, boldog voltam nagyon - mindaddig amíg azt nem írta másnap hogy ő nem érezte jól magát. Au, ez fájt, jókedvemnek és önbecsülésemnek annyi. Azóta keveseket beszélünk, és bár állítja találkozna velem még, nincs belőle eddig semmi.

Ehhez társulnak mostanában a rossz osztályzataim és konfliktusaim az emberekkel. Nem jön össze semmi nekem, amit próbálok. Harmadjára van az érzésem hogy felesleges vagyok. Erős késztetést érzek az ivásra vagy az öngyilkosságra.

Egyiket sem akarom megtenni, de nagyon félek egyszer elhagy az önuralmam.

2015. jún. 3. 20:52
1 2
 11/11 kizcar ***** válasza:
Ne add fel a meccs elején csak azért mert bekaptál egy gólt. Hidd el ha fogsz is még kapni, te akkor is többet fogsz adni. Még előtted az élet. Gimnáziumba jársz, biztos okos ember lehetsz. Egy lány miatt ne lógasd az orrod, mert ha ez most nem is jön össze, se a következő és az utáni sem, előbb utóbb ráakad a hozzádvaló a horgodra :) Hidd csak el. Tapasztalat. Kezdj el edzeni, vagy járj el valahova valamit sportolni, vagy valami normális társaságot keress ahol számodra szimpatikus emberek vannak. Fel a fejjel, legyél erős.
2015. jún. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!