Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Betegeség miatt öngyilkosság? 22N

Betegeség miatt öngyilkosság? 22N

Figyelt kérdés

Sajnos rengeteg betegségem van (szív és keringési zavar, nögyászati gondok) ami stressz miatt alakult ki, és nem lehet kezelni. Még a tüneteket sem tudjàk megszüntetni. Kezelni nem lehet, de belehalni se. Csak szenvedni .

Külföldön éltem és dolgoztam a pàrommal. Munkában sokat vagyok rosszul, ezért már fontolóra vették, hogy ha nem csinálok valamit magammal, távoznom kell. Egy napot nem tudtam bemenni, nem tudtak miattam kinyitni, mert egyik kolléganöm sem akart bemenno helyettesíteni.

Most otthon vagyok a szüleimnél, nagyon betegen. Már sok orvos vizsgált, nem találtak semmit. Nögyógyászati gondok, holott az orvosok szerint semmi bajom.

Nem tudok hétfön bemenni dolgozni, mert nögyógyászhoz megyek. Ha nem talál semmit, akkor meg kórházba. Azaz a munkahelyemnek búcsút inthetek. Meg a páromnak is, mert ö külföldi, de egy fizetésböl éhenhalunk.

(A betegségem miatt intimitás nulla, mert szex után azonnal kiújul, pedig óvszert hasznàlunk)

Tegnap éjszaka olyan fájdalmaim voltak, hogy kishíjàn elájultam. Gyakran fáj olyan szinten, hogy az agyam már kikapcsol, máskor hallucinálok, szédülök, hányni kell.

Anyu tehnap nem akart mentöt hívni, mert hétvégén a kórházban is csak benyugtatózmak, és úgyhagynak, nincs vizsgálat.

Nincs még német biztosítóm, csak baleseti, jö ö hónapról akartuk elintézni, akkor lett volna pènz.

A párom, családom, mindig boldognak lát, de tegnap már öngyilkos gondolataim voltak két görcsroham közepette.

Hogy tartsam magamban a lelket?

Köszönettel

22N

2015. máj. 16. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Étrended rendben van? A sok műkaja okozhat komoly hormonális gondokat, amik nőgyógyászati tünetekkel járnak
2015. máj. 16. 21:42
 12/14 anonim válasza:
Ne add fel.
2015. máj. 26. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz fordultál már?

Az "Isten segít" itt süket duma, mert attól, ha leírják, nem fog segíteni, pláne nem, ha 1-2 sorban odabiggyesztik, attól még nem segít. Ehhez több beszélgetés kéne a kérdezővel, több meghallgatás, foglalkozás a személyével, hogy meg tudjátok vele értetni, Isten hogyan tud segíteni neki. ideírogatni nagy fanatikus hívőknek a félsoros szövegeit Istenről, az fabatkát sem ér, ráadásul a legfelszínesebb dolog, ez a legegyszerűbb, semmiből nem áll.

2015. máj. 30. 20:34
 14/14 kizcar ***** válasza:

Az öngyilkosság nem megoldás hanem menekülés.

Az a megoldás ha életben maradva szünteted meg a problémádat.

Vizsgáltasd ki magad tüzetesen és ha nincs szervi bajod, akkor menj el pszichiáterhez, pszichológushoz. Próbáld csökkenteni a stresszt. Ha az okozza a problémát, akkor ha az megszűnik, valószínű a probléma eltűnik. Igen én is tudom, hogy a stressz tud csúnya dolgokat okozni. Legyél erős, még nagyon fiatal vagy. Ez most egy nehéz időszak az életedben, de ha átvészeled, utána a boldog éveidben ez az egész csak egy rossz emlék lesz, vagy még annyi se, mert elfelejted az egészet.

Sok erőt és kitartást kívánok Neked :)

2015. jún. 20. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!