Hogyan szüntessem meg a negatív gondolkodásomat a negatív sugaramat?
Akár merre megyek vonzom a rossz dolgokat, nincsenek barátaim , haverjaim, szomszédokkal nem tartom a kapcsolatot, szóval saját családomon kívül nincsen senkim.
Sokszor mikor megyek valamerre az emberek nem mosolyogva néznek vissza rám, jókedvűen,vagy sehogy hanem mogorván mintha egy tojás lenne széttörve a fejemen vagy mintha le sart volna a galamb vagy mintha ápolatlan büdös lennék.
Pedig semmi ilyesmiről nincsen szó, mindig odafigyelek az ilyesmire, csak egyszerűen annyira leíródik rólam hogy magam alatt vagyok hogy nincsen senkim, merev vagyok.
Furcsán járok, mindig rohanok sietek, mert miért legyek lassú mint a többi ha úgyse állok le senkivel beszélgetni.
Sikerélmény nem nagyon ért eddig életemben.
Most 1 hónapja lesz és fogytam 3 kilót ez az ami éltet egyedül amit érdemesnek találok fogyni hogy a bánatomat ne zabálásba fojtsam.
Még hátra van legalább 13 kiló mínusz amit már évek óta cipelek.
Annyira negatívan gondolkodom, mindig elsőnek a legrosszabbra gondolok, és az a baj hogy általában úgy is van.
Ez a negatív energia miatt néz mindenki olyan furcsán csúnán rám.
Egyszer egy cigány nő ment a férjével a járdán én meg elsétáltam mellük és épphogy csak elhaladtam , már hallottam is amint mondja a nő az emberének hogy de nagyra van ez a fruska is magával.
Pedig nem is, csak éppen akkor vesztem össze a párommal, és lehet hogy pofákat vágtam.
Szóval hogyan álljak a dolgokhoz?
Barátkozni már félek, olyan merev vagyok hogy nem jut eszembe semmi amiről beszélgethetnénk.
Mindenre rágörcsölök, aztán mindenki menekül.
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!