Negativ vagyok, lelkileg nem birok már semmit, mit tegyek? 19/L többi lent
Figyelt kérdés
Kollégiumista vagyok nevelő anyámnál laktam, de ő kirakott ezért vagyok kolis, anya meghalt, apa alkoholista rég láttam... Nagyon egyedül vagyok és mindig agyalok a jövőmön h mi lesz velem, párom sincs.. Félek az élettől, nagyon kivagyok lelkileg, mit tegyek? Segítsetek, oldalakat is linkelhettek, bármi jo tanácsot szívesen fogadok!2014. dec. 25. 20:49
2/10 anonim válasza:
A cápák úszva születnek. Te is. Nincs is szükséged senkire, törekedj arra,hogy egyedul legyel egy olyan szilárd lenne, akinek nincs szüksége mások segítségére. Nem mondom hogy könnyu, nagyon kemény munka es nehez. De ez az elet!
3/10 A kérdező kommentje:
És hogy legyek kemény szilárd stb??
2014. dec. 25. 20:56
5/10 A kérdező kommentje:
Szabolcsban
2014. dec. 25. 20:58
6/10 anonim válasza:
Jó párkapcsolat a megoldás mindenre!
7/10 anonim válasza:
Beszélgethetünk, ha szeretnéd, nekem is hasonlóan chaotikus az életem.
21L
8/10 anonim válasza:
Ha az ember megváltoztatja az értékrendjét, tisztában van a képességeivel és ki is használja őket, akkor nagy esélye van arra, hogy teljesítse a céljait. Viszont ahhoz, hogy konkrétabb tanácsot adhassak túl kevés az információ amit adtál a helyzetedről.
9/10 anonim válasza:
#6 ha nincs elég gondja így is, akkor mindenképp!
10/10 Kocuska válasza:
csak ajánlani tudom Andrew Matthews könyveit :) remélem rendbejön az életed hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!