Miért van ennyi lelkileg sérült ember itt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 19:24
1/10 anonim válasza:
valahol ki kell élnünk a frusztrációnkat. ha bent tartjuk, az káros biológiailag a szervezetre.
2/10 anonim válasza:
Nyilván ha kiegyensúlyozott a szerelmi életed, nem írsz ki kérdést, mert minek.
3/10 anonim válasza:
Mindenhol sok van, nem csak itt.
4/10 anonim válasza:
Mert a mai felszínes világban,aki nem szépnek vagy helyesnek született,az alapból hatalmas hátrányból indul.Pedig ez genetikai adottság,ami ugye van és kész...Na ezért...
5/10 A kérdező kommentje:
Voltak kapcsolataim, de mindig rosszul jöttem ki belôle,Viszont azert vannak elvárásaim a Leendő társammal kapcsolatosan
2014. dec. 5. 19:28
6/10 anonim válasza:
ne is mond én is azt hittem örült vagyok egy ideje nagyon rosszul éreztem már magam de kiderült nem vagyok örült. kizárólag túlsokat vagyok egyedül szóval majd hamarossan örült leszek
7/10 anonim válasza:
Ha nem lennék sérült, nem lennék bezárkózott.
Ha nem lennék bezárkózva, rengeteg barátom lenne.
Ha rengeteg barátom lenne, elmennék velük szórakozni.
Ha velük szórakoznék, nem gépeznék.
Ha nem gépeznék, nem nézném a GYIK-et.
;D
8/10 A kérdező kommentje:
7-es köszi Ez tetszett!Ment a zöld mancs!
Igaz mindenkinek megy!
2014. dec. 5. 19:33
9/10 anonim válasza:
Itt megmondhatod amit valóban gondolsz,talán ezért tűnik úgy,hogy nem vagyunk teljesen ép eszűek(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!