Mit tudnék csinálni?
Egyedül vagyok a világban,de vágyom valakire.
Mikor tinédzser voltam kiderült,hogy soha nem lehet gyerekem.Akkor széthullott az életem.Nem tanultam és nem foglalkoztam semmivel.Az életem azóta is egy kalap sz@rkupac.Nézem,hogy mások milyen jól és boldogan élik az életüket párkapcsolatban.Nem akarok sokat csak annyit,hogy éjszakánként oda bújhassak valakihez,de a kutyán kívül csak én vagyok az ágyban.Az egyik külföldön élő barátomnak a nővére itthon él Magyarországon.Vele jól kijövök.Tetszik is nekem,de tudom,hogy úgy mint én ő is családközpuntú.Családot szeretne,de én ezt nem adhatom meg neki.
Az nem megoldás, hogy akkor nem kezdesz bele egy párkapcsolatba.
Tudom, hogy ez a férfiaknak eleve egy csapás (egy nőnek is, sokan lesznek tőle depressziósok), mert ezzel talán a férfiassága kérdőjeleződik meg, vagy az alkotóképessége, hogy nyomot tud hagyni a világban. Viszont nem csak így lehet gyereked, az örökbefogadás mellett más lehetőségek is vannak, amikkel egy kicsit apának érezheted magad. pl. gyerekekkel foglalkozni
Én mindenképpen ajánlanám, hogy keress fel egy pszichológust, mielőtt még teljesen tönkreteszed magad ezekkel a destruktív gondolatokkal.
Ugyanannyit érsz, mint bármelyik másik ember.
Olyan nő, akinek már van gyereke? Örökbefogadás?
Saját gyereked nem lehet, de családod igen.
Ki mondta, hogy nem lehet gyereked? Mi az oka? Gyógyítani kb. mindent lehet, csak az orvosok sokszor nem tudják, hogyan.
Amúgy a mai világban sok nő van, aki nem akar gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!