Nagyon magam alatt vagyok, mit tudnék csinálni? .
Egy kettes doga miatt vagy így kikészülve?Félév nem igazán számít, év végére meg bőven lesz idő jobbat összeszedni.Nekem minden tanárom azt mondja, hogy a félévi bizi nem vérre megy, csak egy áttekintő táblázat hogy miből kell javítani év végére.
Ennyi miatt ne legyél ilyen depis.Másnak sokkal komolyabb baja van mint az hogy kettest kap matekból, és mégis bírják.
Amúgy meg leeht hogy nem egyes lesz a dogád :)
A matek nem tanulható meg. Vagy van hozzá képességed, vagy nincs. Én még buktam is belőle. :)
Aztán az egyetemen olyan szakot választottam, ahol még csak ehhez hasonló tantárgy sincs. Ötösre államvizsgáztam. Fel a fejjel, ember lesz belőled anélkül a fránya matek nélkül is! :)
Én is megbuktam matekból a gimiben .. félévkor 2x is... ÚÚÚúúútáltam, s nem is bírtam felfogni. A jelen pedig: 15 éve maszek könyvelőként dolgozom. A volt osztálytársaim, mind azt kérdezik, hogy a fenébe lett belőlem könyvelő??!! Háát olyan egyszerűen, hogy itt csupán a 4 alapművelet kell, + logika. Nem kell sinus-cosinus, meg halmazelmélet, meg deriválás meg tudomisén.. Csatlakozom az előttem szólóhoz, csodás és sikeres ember lehetsz attól, hogy megbuksz matekból!!! :)
(Ja amikor megbuktam, és hallgattam otthon az "iskolába melegedni jársz? Meglásd nem lessz belőled semmi etc... " szövegeket, nekem is a "miértszülettemmeg" gondolat járt a fejembe. Azóta a szüleimmel ennyi év távlatából mindezt átbeszéltük. S belátták, hogy lehet nem kellett volna úgy reagálniuk a matek bukdácsolásomra. Mivel egyszerűen képtelen voltam felfogni .... (mindezt írom, egy 157-es IQ mellett..)
Szóval érdekes ez a matek dolog...
Szóval fele a fejjel!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!