Mit szoktatok csinálni, amikor nagyon egyedül érzitek magatokat?
Eddig mindenkinek én voltam a támasza, most pedig egyedül maradtam a gondjaimmal.
Olyan jól esne, ha csak lenne velem valaki.
Mit tegyek? Semmi sem köti le a figyelmem.
Nálam erre több megoldás van:
1. utazás (ez mondjuk költséges, így ritkán van rá alkalom, de nagyon fel tud tölteni akár 1-3 nap maratoni út is)
2. mászkálás, fotózgatás, amerre visz a lábam, akár csak a környéken
3.... stb. Aztán persze itt van az internet, egy rakás könyv, filmek, van, hogy épp csak háttérzaj, játékok, zene, a youtube tele van humoros videókkal is. Meg ilyen alkalmakkor jönnek a nagy szobaátalakító tervek és a nagy selejtezések. Egy kicsit átrendezem a környezetemet. Vagy éppen leülök legózni (már 30 vagyok, de még mindig szeretem), igazából közben jön meg az ihlet. :-)
Hát sorolhatok egy párat:
Tanulok , három hónap és érettségizek és jól kell ,hogy sikerüljenek. Hallgatom a kedvenc zenéimet, és igyekszem minél több zenekart megismerni a stílusban. Edzek, fontos , hogy jó kondiban legyek. Önkielégítek(remélem nem fognak törölni ezért xD). Nézek programokat, amikre érdemes elmennem. Chatelgetek emberekkel, hétvégén pedig találkozgatok is velük. Nagyjából ennyi.
Kimegyek és kommunikálok a családtagjaimmal.
Vagy olvasok, megnézek egy filmet.
De általában csak nyüglődöm egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!