Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit lehet tenni abban az...

Mit lehet tenni abban az esetben, ha valaki lúzer és nyomi?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok. Nincsenek barátaim, soha nem is voltak. Középiskola rémes volt, verekedésekből állt. Piszkáltak és néha a vezér majmokat elkalapáltam. Több iskolába jártam, de egyikben se voltam sikeres. Érettségim 2-es lett.

Most végzek OKJ-s képzésen, itt se értem el sikereket.

Nagyon ronda és ügyetlen ember vagyok. Nem tetszem egy lánynak sem, nem is emlékszem, hogy valaha bármelyiknek is szimpatikus lettem volna. Interneten is próbáltam ismerkedni, de ha képet látnak rólam egyből megszakítanak velem minden kapcsolatot.

Nem járok bulizni, az nem az én világom. Nem vesznek fel egyetlen egy értelmes diákmunkára sem. Van, hogy napokig nem beszélek senkivel és nem emlékszem, hogy valaha bárki is közel állt hozzám.

Nem vagyok semmiben sem tehetséges. A lakhelyem is gáz, semmi közepén van.

Rokonokkal sem beszélek, mert gáz emberek (hhozám képest is).

Mit tegyek? Ki lehet ebből törni? Minden megpróbáltam, de minden remény elveszett. Lehet csak 1 kiút van ebből...

2015. ápr. 28. 13:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Próbálok, de ha valakinek a felfogó képessége minimális azzal nincs mit tenni :(
2015. ápr. 29. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha komolyan öngyilkosságra utaltál és meg is teszed,utánad megyek a túlvilágra segberúgni!
2015. ápr. 29. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Pszchiologus?
2015. ápr. 29. 19:57
 14/16 anonim válasza:
Szerintem elkezdhetnél sportolni. A sport összehozza az embereket, mellesleg a külsőd és a kedved is jobb lesz tőle. Nem tudom, mitől tartod magad csúnyának, de el tudsz menni fodrászhoz, kozmetikushoz, fogorvoshoz..esetleg javíthatsz az öltözködéseden is, ha kell..Sajnos a lányoknak nem kell olyan pasi, aki csak sajnálja magát, és nem tesz érte.
2015. máj. 5. 16:17
 15/16 anonim válasza:

Nehezen tudom elhinni, hogy tényleg olyan ronda vagy hogy nem lehet rajta változtatni. Még ha nem is leszel tökéletes, biztos tudsz szebb lenni. Ha rendes ruhákat hordasz, jó a hajad, stb akkor már félig szép vagy.

A lakhely nem számít. Ha az a baj, hogy senkit nem tudsz meghívni magadhoz akkor keress egy fagyizót, cukrászdát a város közepén és menjetek oda. Tény hogy a munka szempontjából igen, de a barátok szempontjából nem számít a tanulmányi eredmény. (Sőt hülyébb társaságokban az a menő ha valaki épp hogy átesik a vizsgán egy gyenge 2-el..) Nem tudom milyen vagy ha beszélgetni kell valakivel akár élőben akár csetende ha bátortalan, nehezen megy a dolog akkor 'gyakorold'. Vannak oldalak, ahol teljesen ismeretlenül beszélgethetsz másokkal, pl omegle. Nem kell tudniuk, hogy milyen vagy valójában, próbálj meg laza lenni. Ha béna vagy senkit sem fog érdekelni. Lehet, hogy nyomnak egy 'disconnect'-et de nem fognak szembe menni veled az utcán és aztmondani, jé, ez a nyomi akivel tegnap beszéltem. Szóval ott bárki lehetsz. Próbáld ki magad, legyél vicces, komoly, okos, menő, és döntsd el, hogy melyik az a stílus ami neked is tetszik és másoknak is bejön. Félre ne értsd, nem arról van szó, hogy legyél valaki más, de úgylátom saját magadnak sem tetszel, akkor változtass. És ezeket a való életben is tudod majd alkalmazni. Mondj 1-2 viccet, érdekességet, biztos lesz róluk véleménye az embereknek. Meglátod mi az ami tetszik nekik, másnap elmondod valakinek, tetszik nekik, szimpi leszel neki. Persze, hogy ez nem ilyen egyszerű, de ez egy ötlet volt, talán segíthet. A másik amiért még kedvelik az embereket ha segítenek valakinek. Hogy működik ez? Mit kellett csinálni? Mikor jön a busz? Ugrassz és válaszolsz, megmutatod. Az elején talán senkit nem fog érdekelni, de aztán majd rájönnek, hogy benned megbízhatnak, te mindig ott vagy, talán egyszer elkezdetek beszélgetni, megnevetteted, rájön, hogy te milyen jófej is vagy... Persze ezek nem működnek mindenkinél, de a "Lehet csak 1 kiút van ebből..." -nél még e is jobb. Remélem segít. Igaz csak két ötlet volt, ez nem megoldás mindenre, de ha már így lenne 1-2 barátod akkor velük majd megbeszélhetnéd a többit:D Megismerkedsz az ő barátaikkal, meg az azokéval... Talán hülyeség amit írtam. Már nem is tudom. Fura gondolkodásom van. De ez olyan jó ötletnek hangzik:))) Ja és még egy jótanács, ha cikiznek, ne megverd a másikat, és ne elbújj előlük, hanem nevess magadon velük, legyen egy jó beszólásod és máris te leszel a menő srác... vagy nem. De egy próbát megér;)

2015. máj. 16. 16:00
 16/16 kizcar ***** válasza:
Múltkor engem is lenyomizott egy csaj. Azt mondta ezért nem is lesz soha csinos barátnőm. A kommunikációval nekem is nagy bajom van, pláne ha lánnyal kell beszélgetni. Egyszerűen leblokkol az agyam és nem tudok semmit sem mondani. Nekem szorongó és schizotip személyiségzavarom van, de többnyire a szorongó érvényesül. Azt tudom javasolni sorstársam, hogy menj el pszichiáterhez és pszichológushoz és aztán csoportterápiára. Megéri hidd el. Én is járok. Az a baj, hogy nagyon lebecsülöd magad. Nálad többszörösen rosszabb emberek vannak, Veled nincsen semmi baj amiért szégyelned kéne magad. Nyisd meg a lelked egy kicsit a világra. Hidd el, hogy fogsz találni magadnak barátot, barátnőt. Nem értem miért nem barátkoznának veled. Ha nem is megnyerő a külsőd, nem csak az számít. Valahogy próbáld meg elfogadni saját magad és megszeretni, aztán pedig mégkönnyebbben fog menni az ismerkedés. Járj el valamilyen társaságba, mert csak akkor fogsz javulni. Ha csak otthon ülsz nem lesz jobb. Muszáj, el kell járnod emberek közé. Máshogy nem fog menni. Kitartást és sok erőt.
2015. jún. 20. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!