Csonka családban növő egyke gyerek minden esetben lúzer lesz?
azt hiszem, teljesen normális ember lett belőlem, van diplomám, autóm, lakásom, férjem, karrierem
barátaim nem nagyon, de egyszerűen azért, mert egyedül szeretek lenni :) viszont a férjem barátai nagyon szeretnek és én is jól elvagyok velük.
Nem függ a családi háttértől.
Egyke vagyok, egyedülálló szülő nevelt, rokonok messze laktak. Kiskoromban problémás voltam (gyerekekkel agresszív, társaságkerülő, félős) bár nem hiszem, hogy az egykeség miatt, kamaszkorra ezeket kinőttem. Egyáltalán nem vagyok lúzer, nem is érzem magam annak, és soha senki nem is nevezett lúzernek.
Könnyen szerzek barátokat, jó a beszélőkém, a humorom, az ismerőseim szórakoztató személynek tartanak és keresik a társaságomat, vannak szoros, régi, mély barátságaim is, az önbizalmam rendben. Van, amiben gátlásaim vannak (pl. idegeneknek telefonálni), de nem jellemző.
Anyagi helyzet meg nem a család csonkaságtól, testvérek számától függ (sőt, szerintem egy egykének több is jut otthonról ha a szülő támogató típus).
Ez milyen baromság már, ne is haragudj!
Egyáltalán nem következnek egymásból azok, amiket leírtál!
Belőlem is normális ember lett, soha senki nem tudott támogatni, de már az egyetemen is dolgoztam, amellyel nagyon jó tapasztalatot szereztem és nem is volt gond a munkakereséssel. Mostanra szerencsér mindenem megvan, szóval szerintem ez nem köthető a családi állapothoz.
Két alkoholista szülővel sem vagy előrébb az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!