Egy vesztes lúzer vagyok, szar reflexekkel. Mindenki utál, és még a videójátékokban sem tudok érvényesülni. Mit kezdjek magammal?
Nyugi néha én is így vagyok vele. (Sőt még gyenge is vagyok.)
De fel a fejjel az élet ilyen küzdj NE hagyd magad.
Ne add fel az a lényeg.
Figyelj oda magadra és másokra.
Ja és menj el dolgozni , (nyaron) segíteni fog.
Ha vesztesnek érzed magad, az is maradsz. Mindig az történik velünk, amit bevonzunk - minden "fejben" dől el. Az emberi kapcsolataink, a betegségek. Amit adsz, azt kapod vissza. Ha utálod magad, mások is utálni fognak... ha mindenkire mosolyogsz, visszamosolyognak rád.
A videójátékok csak egy szórakozás, s nem a világ közepe.
Keress magadnak olyan elfoglaltságokat, amikben jó vagy és
megelégedettséggel töltenek el, s máris jobban érzed magad a
bőrödben. ;)
Ha nem jók a reflexeid és nem tudsz jól érvényesülni a videojátékokban, de a következő hozzászólásodba azt írod hogy jó vagy benne, akkor tulajdonképpen miről beszélsz?
A videojáték, nem élet, hanem szórakozás, kikapcsolódás, szerintem túl sok időt töltesz vele, próbálj más vizekre evezni.
Nyerd meg a négy milliárdot az ötös lottón! Mindenki rögtön a barátod lesz, lenge ruhás lányok állnak sorba nálad, hogy pálmaággal legyezgethessenek...
Egyébként meg Te Te vagy, akinek ez nem tetszik, azt kérd meg, tegyen Neked egy szívességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!