Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer, vesztes balfa. Z pasival összejönnének a nők?
Mert szerintem nem, de nekem csak azt mondták meg időnként mondják azok kevesek aki tudják, hogy milyen vagyok, hogy csak próbálkozni kell és találsz egy olyan lányt.
Na de kérdem én kinek kell olyan felnőtt férfi aki valójában még nem nőtt fel, a nyugdíjas szüleivel él,gyakran munkanélküli, de ha van állása(akár feketén is) akkor is rosszul keres,sose volt barátnője,béna a szexben,gátlásos,nehezen oldódik,önállótlan,nem tud sütni-főzni,nem tud vezetni,a szociális élete közel nulla,barátai alig vannak,nincs tervei a jövőre nézve,kopaszodik erősen,viszont ahol nem kellene, hogy szőrös legyen ott azért van rajta ha nem is ősember típus.
Szerintem ez nem túl vonzó! Gondolom szerintetek sem.
Ugye? Mik az esélyek?
Te is tudod a választ. Még 20 éves kor körül talán elhiszi az ember ezt a "majd találsz valakit" szöveget, 30-on túl már nem.
Ha esetleg angolul tudsz, akkor van irodalom bőven, amiből lehet fejlődni. Nem a csajozós könyvekre gondolok, hanem amiket pszichiáterek és pszichológusok írnak autisták és Asperger szindrómások számára. Ha nem vagy az, akkor is nagyon jó, mert a lehető legtöbbet igyekszik megtanítani az emberi kapcsolatokról, mégpedig úgy, hogy azt feltételezi, hogy az alapvető dolgokkal se vagy tisztában. A mi esetünkben meg ugye éppen ez a baj.
Érdekes meglátások.Köszönöm.
Aztán ha mindent megunok mehetek ugrani....
Igazság szerint nem látok megoldást.
Ki kell mondani,hogy selejt vagyok,genetikai hulladék.
ugyan... nálam nagyobb balfék nem lehetsz...
úgy látom, te élsz az adódó lehetőségekkel, ezzel szemben én eddig mindet elbasztam
ha van pénzed bármi nem kérdéses..
ha nincs akkor meg ... :ss
Teljesen reménytelenek érzem a dolgot.
Pont azért lehetek béna benne, mert sosem csináltam. A korombeliketől meg nem bénázást várnak el. A sokkal fiatalabb lányok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!