Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Soha nem voltak barátaim, mindenki kitaszított, gúnyolt, került egész életemben. Egyedül voltam mindig, sokáig öngyilkosságon gondolkodtam. Most volt egy barátnőm, nagyon jól indult a kapcsolat, ő hozott ki ebből az állapotból, de sajnos letöltöttem rajta mindent. fél évig normálisan ment minden, de aztán elkezdtem problémázni, kiakadtam, ha nem keresett, belebetegettem abba, hogy senki nem figyelt rám, és ha már ő egyszer nem írt rám, problémáztam, sajnos csak szerető voltam és még nem tudtunk összeköltözni, neki is rengeteg problémája van, próbáltam segíteni neki mindenben amiben csak tudtam, de mégis mellette csesztettem folyton. Ha nem hívott kiakadtam, ha nem írt, szintén. Most eljutottunk oda, hogy a legapróbb dolgokból is összeveszünk és én már teljesen megbolondultam. Most megint ott tartok, hogy meg akarok halni. Próbáltam barátkozni, de mindig csak olyan emberekre tettem szert, akik csak addig voltak jók velem, amíg a helyzet úgy adta, aztán soha többet nem kerestek. Barátnőm volt az, aki mindig mellettem volt, de ha egyszer nem keresett, én már problémáztam és felhánytorgattam dolgokat. Nem szándékosan tettem, próbáltam tőle bocsánatot kérni, többször megbocsátott már, de most már nem. Nem tudom mit csináljak, ő volt a mindenem, ő volt az életem. Most ott tartok hogy úgy érzem, megbolondultam, elvesztettem a fejem. Segítsetek. Köszönöm. 21/F
2015. ápr. 25. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress egy hobbit magadnak vagy felvételizz egyetemre. Az egyetem már nem középsuli, ahol kis taknyok gúnyolnak. Építsd ki a saját kapcsolatrendszered! :) 20/L
2015. ápr. 25. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Dolgozom, pont azért hagytam ott anno a sulit, de munkahelyemen is úgy bánnak velem az emberek, mint valami fogyatékossal, lenéznek, csak mert kancsal vagyok. Első munkahelyemen voltak velem rendesek, de mind csak addig, amíg le nem telt a munkaidő. Amikor volt facebookom, akkor is mindenkit én kerestem, engem senki.. De engem inkább barátnőm érdekel, neki is fenyegetőztem hogy megölöm magam stb.. És nagyon bánom, nem akartam őt bántani, nem akarom elveszíteni, mindennél jobban szeretem. Mit csináljak, hogy hozzam rendbe ezt a dolgot?
2015. ápr. 25. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
"neki is fenyegetőztem hogy megölöm magam stb.." Aki ezt komolyan gondolja gondolkodás nélkül a sínre fekszik. Utálom az ilyen embereket akik sírnak, hogy milyen szar az élete senki nem keresi őket, de azokat a lehetőségeket, amit az élet nyújt feléjük ostobák és gyávák kihasználni. Folytonos kifogások vannak persze. Másoktól várják a segítséget, amikor csak magán tudna segíteni. Állj már a lábadra, nem vagy 5 éves! A saját életedért és jövődért te vagy a felelős.
2015. ápr. 25. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és elég szánalmas alak az, aki másokat lelki terrorban tart az öngyilkossággal.... Messze kerülöm az ilyen energiavámpír, hangulatlehzúzó embereket.
2015. ápr. 25. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Most először keresem mások segítségét. Milyen élet nyújtotta lehetőségekre gondolsz? Semmit nem tudok normálisan megcsinálni, és soha senkinek nem mutattam ki azelőtt ezt a problémámat, mindig is próbáltam talpraállni, barátkozni stb, de mindenki került folyamatosan. Akkor milyen lehetőségek vannak előttem?
2015. ápr. 25. 23:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Az öngyilkosságos lehúzásom csak az utóbbi időkben jött elő, nem szándékosan csinálom. Nem lelki terrorban akarom tartani, csak egyszerűen nem bírom magam elviselni, megbolondultam, barátnőmnek sem mutattam ilyet soha, boldogan indult minden. De jöttek elő bennem
2015. ápr. 25. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:

En ugy latom, hogy itt a hatterben sulyosabb problemak vannak. Valahogy nem tudtal beilleszkedni a tarsadalomba az eleted soran. Nem tudom, hogy ez mibol fakadhat. Teljesen termeszetes, hogy keresed masok tarsasagat, csak nem varhatod el, hogy minden figyelem rad szegezodjon. Mindenkinek megvannak a bajai. Persze ertheto, hogy maganyos vagy, de valami miatt nem keresik a tarsasagod. Es nem biztos, hogy ez a te hibad. Konnyu masoknak azt mondani, hogy valtoztass rajta. Akinek ilyen problemai vannak, azokon sajat maga nem tud segiteni. Muszaj a kulso segitseg, anelkul nem megy. Nem kell belerugni a kerdezobe, o pont segitseget kert.

En szivesen beszelgetek veled, ha neked jot tesz.

2015. ápr. 26. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csoda ha nem bocsájt meg, kapd összemagad és keress másik lányt, akivel nem követed el ugyanezt. Ha nem megy, menj pszichológushoz.
2015. ápr. 29. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!